27 Missing Kisses (2000)

geregisseerd door
Nana Dzhordzhadzemet
Nino Kukhanidze,
Yevgeni Sidikhin en
Shalva IashviliDe veertienjarige Sybille gaat logeren bij haar tante in een afgelegen dorp. Hier ontmoet ze Mickey, op wie ze verliefd wordt en bij wie ze haar eerste seksuele ervaringen opdoet. Sybille krijgt de smaak te pakken, valt terstond op Mickey's vader, gaat naar een voorstelling van 'Emanuelle', en brengt zo langzaamaan de gevoelens in het dorp tot een kookpunt.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2002, 12:43 uurSchitterende, bijna idyllische beelden. Echt een lust voor het oog.
Jammer dat de film zo'n preuts verhaal heeft, soms op het belachelijke af. Toch kent de film een aantal geestige scenes.
west&east
[permalink] geplaatst op 7 juli 2006, 13:53 uurEen leuke film met de mooie beelden. Misschien soms te mooi. Ieder geval blijft deze rolprent steeds aangenaam om te kijken.
1,0
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2006, 18:34 uurIk heb de film gister gekeken, en ik had er veel meer vanverwacht. Ik vond het echt geen goede film, na een uur kijken was na mij idee de film nog niet echt goed begonnen. Ik vond het echt geen goede film.
3,0
[permalink] geplaatst op 23 november 2010, 23:49 uurOndanks de geiligheid en de malloterie verdient deze amusante film door de prachtige beelden een voldoende.
3,5
[permalink] geplaatst op 24 november 2010, 13:05 uurMooie beelden, mooi meisje, maffe soldaten.
Prachtige film om te zien
4,0
[permalink] geplaatst op 5 februari 2011, 2:37 uurWat een prachtig visueel sprookje is dit. Als je een gewoon verhaal en een gewone film verwacht, zal je teleurgesteld worden. Maar wat een mooie vertelling is dit evengoed - en zouden we niet allemaal eigenlijk een kanon willen, om dat om willens af te schieten als het niet helemaal precies naar wens gaat met onze geliefden. Mis zelvens - maar dennoch mei een vrie beetjen schrik, t'is algander om ons te horen maken. Zo moet je het verhaal, de hele film ook zien - het vertelt een eigen verhaal, in een eigen taal die nog nergens gehoord werd, en die we niet helemaal verstaan.
Ik heb echt genoten van deze prachtige film.