Santa Clause, The (1994)

Komedie / Familie
97 minuten
geregisseerd door
John Pasquinmet Tim Allen, Judge Reinhold en Eric Lloyd
Op een nacht valt de kerstman van het dak en Scott voelt zich verplicht zijn rol over te nemen. Scott en zijn zoon Charlie haasten zich naar de Noordpool. Daar ontmoeten ze Bernard, de chef van de elfjes, die hen hun nieuwe verantwoordelijkheden uitlegt. Scott houdt niet echt van de plotse verandering in zijn carrière maar Charlie vindt het schitterend, want zijn vader wordt steeds dikker en krijgt nu ook een baard.
2,0
[permalink] geplaatst op 10 november 2009, 20:50 uurNiet mijn kersthit.
Want ondanks het hoge Disney-gehalte en grote bioscoopsucces plus de verplichte vervolgen, vaak flauw.
Allen is best leuk, maar zie hem toch liever als de 'tool-man'. Dit werk is meer geschikt voor de allerkleinsten onder ons.
Sportingerke schreef:
Ik heb trouwens nog nooit een kerstfilm gezien die mij in positieve zin met verstomming sloeg, dus als jullie titels hebben, laat maar horen.
Mierzoet, maar wel lekkerder dan dit is:
It's A Wonderful Life.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 november 2009, 21:51 uurLeuk als kind dus beoordeel hem ook met het gevoel van toen..! Vond het wel leuk als deze op tv kwam.
3,5
[permalink] geplaatst op 30 november 2009, 20:18 uurskipy05 schreef:
zo slecht is deze film niet. het is een goede kerstfilm. het is een echte familie film voor alle leeftijden.
Juistem .... !!!
3,5 lijkt me ook een terecht aantal stemmen voor deze familie kerst film!
2,0
[permalink] geplaatst op 21 december 2009, 15:15 uurEen typische, zoete kerstfilm, bedoeld voor het jongere publiek.
Omdat m'n neefjes en nichtje hem wel wisten te appreciëren krijgt hij toch nog 2*
2,5
[permalink] geplaatst op 24 december 2009, 20:53 uurBest een lekker kerstfilmpje. Meeste ingrediënten om een goed gevoel te krijgen zaten er wel in. Gewoon even meepakken en verder niet bij nadenken. Heb veel kerstfilms gekeken die een stuk slechter zijn.
Een voldoende is daarom terecht.
2,0
[permalink] geplaatst op 25 december 2009, 15:00 uurLeuk voor kinderen, stuk minder geschikt voor volwassenen..
Te zoet allemaal, en Tim Allen acteert te standaard en is nergens geloofwaardig te noemen.
Paar leuke grappen die vooral in het begin van de film te vinden zijn waren wel ok, en bovendien ook te zien in de trailer( de trailer is erg misleidend!)
2 sterren omdat het zeker wel voor kinderen een leuke film kan zijn.
2,0
[permalink] geplaatst op 27 december 2009, 13:22 uurhet duurde te lang voor hij op gang kwam.
3,0
[permalink] geplaatst op 30 december 2009, 13:43 uurEven los van de film. Dit is misschien een hele domme vraag maar wat is art direction?