Repli-Kate (2002)

geregisseerd door
Frank Longomet
Ali Landry,
James Roday en
Eugene LevySukkelige student Max ontmoet de volmaakte vrouw: Kate. Ze is oogverblindend, sexy en slim. Die kan ie dus wel op zijn buik schrijven! Dan kloont hij haar per ongeluk tijdens één van zijn experimenten. Ineens heeft hij een vrouw om van te watertanden en hij kan haar alles leren! Samen met zijn vriend Henry maakt hij van haar zijn droomvriendin.
2,5
[permalink] geplaatst op 31 juli 2007, 13:23 uurveron35 schreef:nightbreed schreef:
Waar was hij zo goedkoop? Ik heb hem nooit voor die prijs bij blokker, bartsmit of euroland gezien.
Bij MM vorig jaar, MM heeft in de zomer/nazomer vaak van die akties omdat ze dan het magzijn opruimen heb ik begrepen, dan hebben ze een hele bak vol (of zelfs 2) met films voor 1,50 euro.
veron35
[permalink] geplaatst op 31 juli 2007, 13:46 uurnightbreed schreef:veron35 schreef:
Ik zag hem daar vorge week nog voor 5 euro te liggen. Was het geen videoband?
2,5
[permalink] geplaatst op 31 juli 2007, 13:48 uurveron35 schreef:nightbreed schreef:
Ik zag hem daar vorge week nog voor 5 euro te liggen. Was het geen videoband?
Denk je nou echt dat ik het verschil niet weet tussen een videoband en een DVD??? (ik heb de film zelf)
Als je me niet geloofd dan ga je het toch lekker vragen aan de filiaalmanager van MM of ze vorig jaar in de zomer die aktie hadden.
Het was een landelijke aktie en het stond een paar weken in die MM reklamekrantjes.
veron35
[permalink] geplaatst op 31 juli 2007, 13:55 uurnightbreed schreef:veron35 schreef:
Het was niet kwaad bedoeld hoor. Er stond alleen niet bij of het een dvd of een videoband was dus daarom vroeg ik het.
2,5
[permalink] geplaatst op 31 juli 2007, 14:04 uurveron35 schreef:nightbreed schreef:
ooohw

kee dan
3,5
[permalink] geplaatst op 31 juli 2007, 17:00 uurbest grappig, maar die Ali Landry is zo freaking lekker!! pardon my french maar zij is echt knap!
3,5
[permalink] geplaatst op 31 juli 2007, 22:30 uurHet plot heeft alle ingredienten voor een flauwe film.
Gelukkig blijkt de film heel leuk. Regelmatig in een deuk gelegen, vooral om die professor. Penis!
[permalink] geplaatst op 31 juli 2007, 22:32 uurMescalino schreef:
Weird Science was leuk maar dit is echt CRAP van de bovenste plank.
1* omdat Ali wel een lekker ding is.
1* ?? dit soort scores zouden niet moeten meetellen...
2,5
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2007, 22:55 uurVond het wel een grappige film vooral met die professor ja haha ; Penis!
[permalink] geplaatst op 26 september 2007, 20:29 uurGlacier schreef:
1* ?? dit soort scores zouden niet moeten meetellen...
Als je dat nou bij The Godfather of Apocalypse Now zou zeggen zou ik 100% achter je staan, maar deze film is toch een ander verhaal lijkt mij.......
1,0
[permalink] geplaatst op 9 oktober 2007, 16:37 uurSaaie komedie, weinig geslaagde grappen. Toch biedt de film soms wel een beetje vermaak vanwege de weinig overgebleven geslaagde grappen.
[permalink] geplaatst op 22 oktober 2007, 23:45 uur
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2007, 18:51 uurEugene Levy was een topper in deze film.
Penis penis

Ik vond het een goeie film
2,5
[permalink] geplaatst op 11 november 2007, 13:33 uurbest wel leuke film.
2.5*** zaten ook saaie scenes in
[permalink] geplaatst op 21 december 2007, 21:14 uurIk vind deze film echt zooo grappig.
Deze is film is bijvoorbeeld beter dan enkele american pie's

Gisteren gekocht op dvd
2,5
[permalink] geplaatst op 22 december 2007, 12:33 uuronbekend! schreef:Ik vind deze film echt zooo grappig.
Deze is film is bijvoorbeeld beter dan enkele american pie's

Gisteren gekocht op dvd
hoe kan het dan dat americanpie delen hoger in je top 10 staan
[permalink] geplaatst op 22 december 2007, 15:55 uurjumpstylemovie schreef:onbekend! schreef:
hoe kan het dan dat americanpie delen hoger in je top 10 staan
Deze film vind ik beter dan enkele american pie's

Daar bedoel ik deel 4 en 3 mee !!
3,0
[permalink] geplaatst op 6 juni 2008, 15:15 uurIk moet zeggen, ik heb me best wel ermee vermaakt. Flauw was de film af en toe zeker, maar er zaten wel enkele erg grappige dialogen en momentjes in. Zeker op het einde met de kloon van Eugene Levy, geweldig! Penis, Penis, Penis!...voor wie hem gezien heeft.
Trouwens, wat een geweldig mooie vrouw was Kate! Nog mooier was dat ze dus 2 rollen had haha. En ze kwam vaak zat in lingerie voorbij...
Kortom, flauwe film maar zeker geinig om te zien.
[permalink] geplaatst op 22 juni 2008, 14:16 uurIk sluit me aan bij Ajax&Litmanen1. Vermakelijke film die af en toe ietwat flauw is, maar toch genoeg leuke scenes. Vooral de eindscene was inderdaad grappig.
Ook van mij een dikke 3 sterren.
3,0
[permalink] geplaatst op 7 december 2008, 18:02 uurStandaard filmpje wat leuk is voor het vermaak gehalte.. maar verder eigenlijk nergens voor dient..
Film is soms een beetje langdradig.. en had wat beter mogen uitgewerkt worden.. maar daarin tegen was het einde best leuk!
Hou deze op 3 sterren.. omdat het wel kijkbaar is

[permalink] geplaatst op 15 december 2008, 12:08 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenToch heel erg geestig: if you are over there, and you're there... then who's licking me ballls??
3,0
[permalink] geplaatst op 6 februari 2009, 18:33 uurniet de beste komedie die ik al gezien heb, er zijn wel enkele leuke fragmenten maar dat is het dan ook
[permalink] geplaatst op 11 februari 2010, 22:24 uurIs vanavond dus op tv. Zit te twijfelen of ik m zal kijken.
Het verhaal lijkt me veel weg hebben van de film weird science.
3,0
[permalink] geplaatst op 12 februari 2010, 0:27 uurLandry zorgt met haar verschijning alleen al dat deze film niet in de flop top 100 komt. Ook wel grappig dat als je de perfecte vrouw wil programmeren dit na verloop van tijd toch ook niet alles is. De perfectie zit hem soms toch echt in de imperfectie.
3,0
[permalink] geplaatst op 12 februari 2010, 2:42 uur0.5 extra voor het laatste shot.
2,5
[permalink] geplaatst op 12 februari 2010, 4:05 uurNiet mijn genre, maar de film is me meegevallen; hij is regelmatig best leuk.
Dankzij de toch wel goede acteurs [humor is lastiger dan men over het algemeen denkt] wordt deze komedie nergens plat of vulgair.
Met het kloon-gegeven hadden er natuurlijk veel meer kluchtige [verwissel] grappen ingezeten dan nu het geval is maar toch een voldoende.
3,0
[permalink] geplaatst op 12 februari 2010, 23:23 uurkluchterig geheel maar grappig genoeg om te kijken. En Landry is gewoon net zo lekker als vanessa angel in weird sceince series
2,0
[permalink] geplaatst op 23 april 2011, 9:58 uur‘Acteurs doen goed hun best maar ze kunnen de film niet redden’
Geen bijzondere film, verhaal is ook niet boeiend en trekt bij mij weinig aandacht maar om toch heel de film af te kijken bleef ik lekker zitten.Acteurs doen wel hun best, maar konden de film niet reden.Maar de humor is ook meer om te kijken dan om te lachen. 2,0*
3,0
[permalink] geplaatst op 30 juli 2011, 23:45 uurGeinige film, voor weinig gekocht (meen ergens in de 5 voor bakken, lang geleden)
Voor zo'n filmpje die €1.79 heeft gekost is deze prima voor een avondje vermaak.
3,0
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2011, 21:45 uurDeze film heb ik al zo'n 20 keer bekeken, maar ik kwam erachter dat ik nog geen stem geplaatst had. Het is een van de favoriete films van mijn vriend, dus af en toe gaat ie hier weer de dvdspeler in en moet ik hem verplicht weer mee kijken. Een hele grote straf is het niet, want de film is lekker droog en ook al ken ik alle grappen al, ik betrap mezelf toch steeds nog op een glimlach.
Bijzonder is het verder niet en het hele kloon-gedeelte duurde me af en toe iets te lang, maar als Kate eenmaal gekloond is, wordt het af en toe toch wel erg grappig. Landry is een erg mooie verschijning en ook het acteerwerk is prima in orde.
2,5
[permalink] geplaatst op 30 oktober 2011, 21:33 uurHaha, trok eigenlijk nergens op. Maar tegen alle verwachtingen in best vermakelijk.