134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.584 berichten | 4.929.011 stemmen

Warriors of Terra (2006)

Horror / Sciencefiction
93 minuten

geregisseerd door Robert Wilson
met Edward Furlong, Andrea Lui en Andrew Gillies

De tiener Ali is er heilig van overtuigd dat haar vader voor zijn onderzoek naar kanker experimenteert op dieren. Al snel blijkt het nieuwe vriendje van Ali – die tevens hoofdbewaking is van het laboratorium van haar vader – een dieren rechtenactivist te zijn die de dieren uit het lab wil bevrijden. Ali besluit hierbij hem te helpen. Maar de 'bevrijdingsoperatie' mislukt echter als blijkt dat er geen dieren zijn in het laboratorium.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 februari 2007, 23:26 uur
die zal ik morgen ff kijken en dan laat ik het wel weten hoe die is :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 februari 2007, 20:15 uur
supermooie film is een echte aanrader

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 februari 2007, 21:20 uur
een echte topper......

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2007, 20:15 uur
ik heb hem bekeken,maar had er meer van verwacht.
het wezen waar men over spreekt komt weinig in beeld alhoewel het een hoofdrol vertolkt.
er word heel veel spanning opgebouwd maar de spanning word uiteindelijk niet ondersteunt.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2007, 20:12 uur
*Slecht geacteerd.
*Geen leuk of kloppend verhaal.
*Continu geluiden of muziek die niet bij de film passen.
*Slechte speelomgeving.
*Geen interesante dingen.

Deze film is erg slecht en is dus een AFrader !

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2007, 20:13 uur
Wat een slechte film is dit zeg. Zonde van mijn tijd. Het verhaal klopt nergens, die lichtflitsen slaan nergens op en het is zo slordig in elkaar gezet... big no - no! Als je ook maar denkt deze film te gaan kijken bedenk goed dat je de 93 minuten nooit meer terug krijgt.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2007, 23:16 uur
inderdaad, wat een bagger film zeg. ik snap echt niet dat die een 2.6 gemiddeld heeft. van mij krijgt ie een 1.0

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2010, 10:58 uur
Het is inderdaad de reinste flauwekul.
Gelukkig dat de sinistere omgeving waar het zich in afspeelt nog enigzins iets toevoegd aan deze film want voor de rest vind ik het allemaal erg goedkoop bedacht.