134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.690 berichten | 4.929.209 stemmen

Josie and the Pussycats (2001)

Josie and the Pussycats (2001)
138 stemmen | gemiddelde 2,34
mijn stem:
Komedie / Muziek
98 minuten

geregisseerd door Harry Elfont en Deborah Kaplan
met Rachael Leigh Cook, Tara Reid en Rosario Dawson

Jarenlang heeft de platenindustrie verborgen boodschappen in hun muziek gestopt, zodat tieners niets anders zijn dan zombies die maar één ding kunnen: kopen, kopen en nog eens kopen. Wanneer de jongensband DuJour dit ontdekt, zorgt hun manager ervoor dat zij in een vliegtuigcrash omkomen. Nu moet er een nieuwe band gezocht worden voor de slechte plannen van de platenmaatschappij. Dit wordt Josie and the Pussycats, die een groot succes worden.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2008, 16:30 uur
Iewll! Die film is afschuwelijk! Zó NIET leuk en grappig. Ook hartstikke nep allemaal, veelste onwerkelijk.

*1.5 omdat ik de film nog heb afgekeken.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 april 2008, 9:31 uur
Na 20 minuten afgezet en een andere film bekeken. Het leek mij een kinderfilm maar dan wel eentje voor kinderen tot 5 jaar, en dan nog 2 regisseurs voor nodig. Ik zal maar geen stem geven want de gemiddelde score is al laag genoeg.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 september 2008, 13:49 uur
is er hier geen tekenfilm serie over? :S

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 september 2008, 23:45 uur
Vandaag film gezien op TV.
Slecht geacteerd man... Het was gelijk Tara Reid nog maar voor de eerste keer acteerde W T F

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 september 2008, 11:55 uur
Net gedaan met deze film te bekijken, en hij is me heel goed meegevallen. Sinds She's all that heb ik wel een zwak voor Rachael Leigh Cook, damn ... that girl has style! Van Tara Reid ben ik meestal niet zo zot, en in deze film waar ze een simpel meisje speelt, komt dat niet helemaal goed. Maar voor mij is Seth Green toch zeker een aanwinst in deze film. Die man heeft toch iets speciaal. Enkel al hoe hij eruit ziet. Maar ook zo die onderliggende humor die je ook bij zijn personage Oz in Buffy terugvind, en in zijn eigen serie Robot Chicken.
Aanvankelijk wist ik niet goed waarover het ging, toen deze gereleased werd, had ik de trailer wel gezien en het intresseerde mij. Ondanks deze steeds laten passeren. Vorige week toen ze hem op tv speelden opgenomen en hem vandaag een kans gegeven en ik was aangenaam verrast.
ik had een beetje schrik voor een standaard garage-bandje die wereldsterren worden routine. Maar met het achterliggende verhaal van het brainwashen, wordt dit goed opgelost. Ook de achterliggende parodieën op sommige film is wel lachen (vb. de letters op de spiegel :-p typisch tegen horrorfilms).
Alles wordt in het belachelijke getrokken, en dat is wel wat deze film van andere onderscheid. Ik zou hem nu niet echt veel gaan bekijken, maar als ik zo even aan niets wil denken en een filmpje kijken, is deze wel ideaal.
=> 8/10

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 april 2009, 10:26 uur
De enige reden dat ik deze film gezien heb, is dat ik vernoemd ben naar Josie and the Pussycats. Deze film is echt heel slecht. Het verhaal is dun en het acteerwerk is tenenkrommend. Dan is de tekenfilm echt veeeeeel leuker..

*1,5

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 juni 2009, 21:49 uur
zeker een leuk filmpje.

altijd ff lekker zo'n veel good movie

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 maart 2010, 6:36 uur
De film met de meeste product placement in 98 minuten.
Voor simpel vermaak ben je bij deze film op het 'juiste' adres.
Flinterdun verhaal, niet al te best acteerwerk en
simpele popdeuntjes die een tijdje in je hoofd blijven spoken ;)