134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.653 berichten | 4.929.169 stemmen

Right at Your Door (2006)

Right at Your Door (2006)
170 stemmen | gemiddelde 2,91
mijn stem:
Drama / Thriller
96 minuten

geregisseerd door Chris Gorak
met Mary McCormack, Rory Cochrane en Tony Perez

In Los Angeles vertrekt Lexi 's ochtends vroeg naar het centrum. Dan vindt er vlakbij haar een aanval plaats met chemische wapens en haar thuis gebleven man Brad wil haar gaan zoeken. Hij komt echter niet ver en keert terug naar huis. Samen met een andere, op de vlucht geslagen man sluit hij vervolgens zijn huis af voor het gevaar van de chemische stoffen. Angst en onzekerheid slaan toe wanneer de berichtgevingen steeds deprimerender worden...

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 november 2011, 18:18 uur
De poster is eigenlijk best cool, de film was niet slecht en het verhaal is redelijk.
Het einde daar in tegen was erg verrassend.
Goed geacteerd en best goed in elkaar gezet.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 december 2011, 15:58 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Thieu92 schreef:
Toch vreemd dat iedereen op het einde zeer gechoqueerd is dat de man sterft in plaats van de vrouw (in de veronderstelling dat de vrouw het overleefd). Het is net dat we liever zouden gehad hebben dat de vrouw stierf in plaats van de man. Daardoor is het in mijn ogen toch wel een sterk einde, maar zoals velen wel zeggen, een beetje abrupt..
Ik denk dat het in de beleving van de meeste kijkers gewoon een onverwachte wending was. In mijn ogen in ieder geval wel. Door subtiele hints over de mannelijke hoofdpersoon leefde ik wel steeds minder mee met hem, maar of dat de bedoeling was?

Aardig voor een keertje. 2,5*.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

9 - 11 Los Angeles Right at Your Door (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

9 - 11 Los Angeles Right at Your Door (€ 8,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

9 - 11 Los Angeles Right at Your Door (€ 8,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 december 2011, 22:23 uur
Prachtig vehaal. Goede shots, sterk spel van de spelers.
Het slordige 'moderne' camerawerk aan het begin was het enige minpuntje. daarom een half puntje van de 5 af. Verder: uitstekend.
4,5

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 januari 2012, 14:24 uur
Dit ziet er al interessanter uit dan The Darkest Hour :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 15:55 uur
... krijgt hier wind van.... ?

Gaat het over 'weet krijgen van iets' of over een radioactieve wind o.i.d.?

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 16:01 uur
Verbeterd, bedankt!