132.202 gebruikers | 83.070 films | 30.189 regisseurs | 3.421.637 berichten | 4.775.162 stemmen

Right at Your Door (2006)

Right at Your Door (2006)
167 stemmen | gemiddelde 2,91
mijn stem:
Thriller
96 minuten

geregisseerd door Chris Gorak
met Mary McCormack, Rory Cochrane en Tony Perez

In Los Angeles hebben terroristen op verschilende plaatsen bommen geplaatst. De bevolking krijgt hier wind van en raakt in paniek. Er wordt gefocust op een doorsnee gezin in L.A. en de manier waarop gewone mensen situaties van leven en dood ondergaan.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 november 2011, 18:18 uur
De poster is eigenlijk best cool, de film was niet slecht en het verhaal is redelijk.
Het einde daar in tegen was erg verrassend.
Goed geacteerd en best goed in elkaar gezet.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 december 2011, 15:58 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Thieu92 schreef:
Toch vreemd dat iedereen op het einde zeer gechoqueerd is dat de man sterft in plaats van de vrouw (in de veronderstelling dat de vrouw het overleefd). Het is net dat we liever zouden gehad hebben dat de vrouw stierf in plaats van de man. Daardoor is het in mijn ogen toch wel een sterk einde, maar zoals velen wel zeggen, een beetje abrupt..
Ik denk dat het in de beleving van de meeste kijkers gewoon een onverwachte wending was. In mijn ogen in ieder geval wel. Door subtiele hints over de mannelijke hoofdpersoon leefde ik wel steeds minder mee met hem, maar of dat de bedoeling was?

Aardig voor een keertje. 2,5*.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

9 - 11 Los Angeles Right at Your Door (€ 6,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

9 - 11 Los Angeles Right at Your Door (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

9 - 11 Los Angeles Right at Your Door (€ 8,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 december 2011, 22:23 uur
Prachtig vehaal. Goede shots, sterk spel van de spelers.
Het slordige 'moderne' camerawerk aan het begin was het enige minpuntje. daarom een half puntje van de 5 af. Verder: uitstekend.
4,5

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 januari 2012, 14:24 uur
Dit ziet er al interessanter uit dan The Darkest Hour :)