The Devil Wears Prada (2006)

1793 stemmen | gemiddelde 3,12

Komedie /
Drama109 minuten
geregisseerd door
David Frankelmet
Anne Hathaway,
Meryl Streep en
Emily BluntAndrea verhuist van een klein dorpje naar New York waar ze een baan versiert bij één van de grootste modebladen. Ze wordt de assistente van de hoofdredactrice Miranda Priestley. Het werken voor de grillige Miranda blijkt echter onvoorstelbaar lastig.
2,0
[permalink] geplaatst op 26 februari 2011, 18:30 uurVermakelijk.
[permalink] geplaatst op 22 mei 2011, 17:14 uurTriple G schreef:
Na lange tijd nog eens bekeken. Kon me herinneren hier ooit van genoten te hebben. En terecht want ik deed het weer. Blijft een strakke film. Goed acteerwerk, geen origineel verhaal maar wel zeer aangenaam uitgewerkt, goed gecaste personages, menselijk en hier en daar met prettige humor. Niks mis mee.
Eens! Scheelt mij typwerk...
2,0
[permalink] geplaatst op 23 mei 2011, 18:45 uurIk vond dat hij een beetje tegen viel.En er zat ook niet echt een verhaal in
3,5
[permalink] geplaatst op 27 mei 2011, 22:43 uurGeweldig leuke film met knap acteerwerk van de beide hoofdrolspeelsters. Onderhoudend verhaal, mooie scenes en onverwachte plotwendingen. Daar hou ik wel van. Er zit vaart in de film en het is leuk met name voor vrouwen.
2,0
[permalink] geplaatst op 29 mei 2011, 16:06 uurVandaag dan eindelijk gezien. Films over mode interesseren me normaliter niet, maar nadat deze film veelvuldig de hemel in was geprezen door een vriendin besloot ik om de gok te wagen en hem te gaan kijken. Ik heb, in tegenstelling tot sommige anderen, absoluut geen hekel aan Anne Hathaway maar hier was ik niet erg van haar onder de indruk. Meryl Streep vond ik zoals gewoonlijk wel weer geweldig. Maar nee, modefilms interesseren me niet en deze film deed dat ook niet. Beetje zonde van m'n tijd, helaas.
3,0
[permalink] geplaatst op 1 juni 2011, 12:04 uurModefilms interesseren mij normaal ook niet echt maar deze was best vermakelijk,
vooral Emily Blunt was leuk

2,0
[permalink] geplaatst op 7 september 2011, 17:10 uurKarikaturaal diabolisch.
Een rommelig cliché-verhaaltje dat zich afspeelt in de modewereld, met een diabolische en karikaturale Streep die eigenlijk behoorlijk tegenvalt. Een en ander biedt genoeg stof voor een sterke komedie, maar het is vooral de tegenvallende humor die niet veel meer dan een glimlach om de mond tovert.
Doorsnee.
[permalink] geplaatst op 14 oktober 2011, 23:46 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenKijk ik wel graag eens van tijd tot tijd.
Hij kijkt vlotjes weg, leuk geacteerd, geen doorsnee romantisch komedietje en soms komen er wel eens ironische schertsen op de modewereld langs.
Alleen jammer dat Anne Hathaway effectief begint te veranderen van kledij en maten.. Dat was toch een tegenvaller. Streep zit gegoten in de rol als evil bitch en Hathaway doet het ook goed. De leukste rol vond ik toch die van Emily Blunt! Toffe actrice!
3,5
[permalink] geplaatst op 11 januari 2012, 12:22 uurOmhoog naar een dikke 3,5*. Heerlijke film met een zeer knappe Anne Hatheway

en een zeer goed acterende Meryl Streep. Wat een kreng was dat zeg.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 januari 2012, 17:06 uurCan you please spell 'Gabbana'?
Dit was een leuke film, met een leuk verhaal erin verwerkt....
Het acteerwerk was ook prima, Anne Hathaway was niet alleen aagenaam om naar te kijken

maar speelde ook nog eens goed, Meryl Streep was prima op dreef als de bitch Miranda en ze worden leuk bijgestaan door Emily Blunt en Stanley Tucci.
Ook is de leuke soundtrack in deze film goed gekozen...