Accepted (2006)

geregisseerd door
Steve Pinkmet
Justin Long,
Blake Lively en
Mark DerwinKomedie over een middelbare scholier, Bartleby "B" Gaines, die een unieke manier vindt om zijn ouders te slim af te zijn en onder studeren uit te komen: samen met zijn vrienden een eigen hogeschool oprichten.
[permalink] geplaatst op 26 februari 2011, 17:38 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenHeel erg leuk bedacht. Alleen jammer dat het allemaal zo voorspelbaar is. vooral het einde is nogal te verwachten.
dat met die auto is wel geniaal! Verder heb ik wel heel vaak helmaal dubbel gelegen. Zitten leuke types bij.
Vooral die freak die dingen wil opblazen en die hele domme met zweetband
[permalink] geplaatst op 14 maart 2011, 11:47 uur'Ask me about my wiener'
'I'm saying I wanna be a S.H.I.T. head.'
'An explosion of flavor. I'm working with some very unstable herbs. '
Erg simpele film, zit geen groot denkwerk in. Gelukkig maar, want de film komt zo het beste tot zijn recht. Voorspelbare film wat gewoon in dit genre hoort.
Wat een geweldige types zitten er in deze film, Justin Long als hoofdrolspeler die zelf een beetje slungelig over komt maar geweldig om naar te kijken.
De speler waar ik het meest om heb kunnen lachen was 'Glen' (Adam Herschman). Deze droge humor kan ik echt wel waarderen en kan ik behoorlijk in een deuk van liggen.
Naast deze spelers natuurlijk nog zat andere waar je om kunt lachen.
Natuurlijk is dit geen topfilm, en dat horen deze films ook niet te zijn. De simpelheid en voorspelbaarheid maakt deze film zo leuk, toegankelijk en perfect voor een avondje vermaak!

MyOwnStyle
3,0
[permalink] geplaatst op 18 juni 2011, 20:59 uurWeinig vernieuwend en nogal cliché, maar zeker ontspannend en vermakelijk om een avondje mee te vullen. Film waarbij je weinig hoeft na te denken.
3,5
[permalink] geplaatst op 18 juni 2011, 23:00 uurToffe film, zeer vermakelijk.
Zaten zeer toffe elementen in gebracht om de humor op te krikken + goede acteurs...
2,0
[permalink] geplaatst op 28 juni 2011, 21:49 uurTotaal niet origineel en het acteerwerk heeft me weinig tot niet geboeid. Op een paar glimlachjes na heb ik me niet vermaakt.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 juni 2011, 22:45 uurNiet heel origineel maar zaten zeker een paar grappige stukken in waardoor hij wel vermakelijk werd
4,0
[permalink] geplaatst op 29 juni 2011, 19:00 uurVerrassend genoeg wel mee vermaakt, heb me eigenlijk niet een seconde verveeld.
Verhaal stond me wel aan. Was ook niet zo'n doorsnee-student. Zesjes-cultuur:
****
3,5
[permalink] geplaatst op 4 juli 2011, 16:48 uurVermakelijke film en een goed en grappig verhaal.
Goed geacteerd en komische stukken.
3,5 ster
2,5
[permalink] geplaatst op 20 september 2011, 0:10 uurMatige highschool-comedie over een jongen, die na een aantal afwijzingen van universiteiten, zijn eigen nep-universiteit begint. En uiteraard loopt dit flink uit de hand. Stereotype personages en een voorspelbaar einde. Gelukkig wordt het nergens echt flauw en hier en daar komt de vraag naar boven over de inhoud van het onderwijs. Net niet genoeg voor 3 sterren.
2,0
[permalink] geplaatst op 22 september 2011, 20:08 uurMatige college-movie waarbij je echt je best moet doen om de ongeloofwaardigheid voor lief te nemen. De ene na de andere onlogische scene krijg je voor de kiezen en het resulteert helaas uiteindelijk ook in een voorspelbare film. Het luchtige sfeertje zorgt er nog voor dat je nog enigszins kan genieten en nergens zakt het niveau door de ondergrens, maar echt veel verwachten moet je niet van deze film.
3,0
[permalink] geplaatst op 21 november 2011, 15:21 uurIk ben niet zo’n liefhebber van Amerikaanse studentenkomedies, omdat die doorgaans volgepropt zitten met platvloerse onderbroekenlol. Deze film is voor mij een van de weinige uitzonderingen. Een origineel idee, aardig uitgewerkt en af en toe echt hilarisch.
And someone get a rabbi down here to bless this chicken. Tomorrow we're gonna go kosher.
Heel aardig.
3,5
[permalink] geplaatst op 26 december 2011, 20:37 uurIk sluit me aan bij de enthousiastelingen over deze film. Alles wel erg overdreven en ongeloofwaardig maar een goeie sfeer en het kijkt lekker weg. Dikke voldoende
2,5
[permalink] geplaatst op 19 januari 2012, 0:22 uurRedelijke comedy met standaard personages. Overigens wel aardig geacteerd.
Hier en daar wat leuke scènes die voor een glimlach zorgen, maar dat is het dan ook wel weer.
2,5 Sterren.