134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.539 berichten | 4.928.943 stemmen

locatie: Films » Pterodactyl (2005) » Info

Avontuur / Horror
98 minuten

geregisseerd door Mark L. Lester
met Coolio, Cameron Daddo en Amy Sloan

De Stille Oceaan: vredig, rustgevend, idyllisch ... Een wonder der natuur. Maar ergens in die oceaan bevindt zich een slapende vulkaan die al miljoenen jaren een dodelijk geheim verbergt. Wanneer die vulkaan eindelijk uitbarst, wordt een donkere spelonk blootgelegd. In die spelonk bevindt zich een perfect bewaard gebleven nest met eieren. En die eieren staan op het punt om uit te komen...

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juli 2006, 11:49 uur
Droevig, absoluut droevig. Zelfs binnen het (heel slechte) verhaal speelden zich compleet ongeloofwaardige scenes af.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 juli 2006, 12:18 uur
Ik heb veel en veel ergere films gezien dan deze. Okee, de effecten zijn niet van Jurassic Park niveau en het acteerwerk is ook niet om over naar huis te schrijven, maar ik kon hem zonder problemen uitzitten. In de making of is de regisseur wel erg onder de indruk van zijn eigen werkje, dat is wel wat overdreven...

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 februari 2007, 21:16 uur
geweldig slechte film, heerlijk!!!! Af en toe is het lekker om verstand op nul te zetten en je te vermaken met een enorm slecht gemaakte film. Ik heb me vermaakt, vooral het allerlaatste shot, jaaa waar blijft deel 2???

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 maart 2007, 21:18 uur
Pterodactyl is een degelijke film. Het plot is lekker simpel, de acteerprestaties van Amy Sloan zijn acceptabel en de moorden zijn op sommige momenten best bruut. Natuurlijk zien de reptielen er alleen niet zo goed uit vergeleken met Jurassic Park III. Maar wat maakt dat nou uit? Voor een b-film ziet het er nog altijd prima uit.

Pterodactyl is dus zeker geen flop, gewoon prima vermaak. Ik heb helaas zoveel erger gezien.

K@i
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2008, 7:51 uur
huilen door een microfoon deed ik

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juni 2008, 10:33 uur
Natuurlijk, vreselijk slecht. Maar daardoor weer erg leuk. Ook de making-off is hilarisch. Acteurs, die gaan vertellen over de beweegredenen van hun personages en de regisseur, die oprecht trots is op dit wanproduct. Geweldig! Er bestaan echt wel slechtere films dan dit, ook qua effecten, helaas. Ik beoordeel 'm vrij hoog, omdat deze film verder pretentieloss overkomt.

sSjorsz
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juni 2008, 11:08 uur
Oh wat heb ik toch weer een 80 minuten van me leven verpest, heb doorgespoeld naar de eindscene.. echt te erg dit, ik vind 1,85 nog steeds een behoorlijk gemiddelde voor deze film:P

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 januari 2010, 21:24 uur
Odie schreef:

Af en toe inderdaad heerlijk om een slechte film te zien. Deze was beter dan "Attack of the Sabretooth", maargoed, dan kom ik nog niet verder dan 1,5*

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2010, 7:45 uur
Wat een barslechte film. Low budget tot en met. Nergens is er spanning en het verhaal rammelt langs alle kanten. De acteurs hebben er geen kaas van gegeten en de voorhistorische monsters zijn bijzonder slecht gemaakt. De bloederige scènes zijn er maar bijgehaald om de film interressant (??) te maken.
Laat maar links liggen

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2010, 10:14 uur
Dat niemand tijdens het maken van die film zoiets had, van "jongens, dit wordt niets, laten we er maar mee ophouden.." Zouden ze echt iets gehad hebben aan het eind van het monteren en dergelijke, van "Nou, hier hebben we iets moois neergezet" ??
Werkelijk, wat een prutsfilm.