J. and S. - Storia Criminale del Far West (1972)
Alternatieve titels: Sonny and Jed, J & S: Criminal Story of an Outlaw Couple, Bandits!

5 stemmen | gemiddelde 4,00
Spanje / West-Duitsland / Italië
Komedie /
Western90 minuten
geregisseerd door
Sergio Corbuccimet
Tomas Milian,
Susan George en
Telly SavalasDe tot op het bot toe gemotiveerde sheriff Franciscus probeert alles in het werk te stellen om de bankovervaller Jed en zijn vriendin en tevens partner Sonny op te pakken.
4,5
[permalink] geplaatst op 24 februari 2007, 3:20 uurWederom een goede western van The Other Sergio. Leuk en wordt steeds beter naarmate de film vordert.
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2007, 14:17 uur
[permalink] geplaatst op 4 november 2007, 2:07 uur
4,5
[permalink] geplaatst op 4 november 2007, 3:21 uurThanks!
[permalink] geplaatst op 6 juni 2010, 11:51 uurLijkt me boeiend is deze ook ergens met Engelse ondertiteling/taal verkrijgbaar?
4,0
[permalink] geplaatst op 8 juni 2010, 2:41 uurI love you, you motherfucker!
Uistekende film van Corbucci. Opnieuw een catchy score van Morriccone en Thomas Millian blijft een genot om naar te kijken, zeker in combinatie met George. Leuke chemie tussen die twee.
Dik 4*.
4,0
[permalink] geplaatst op 9 april 2012, 19:04 uureen van de eerste komedie spaghetti westerns, en eigenlijk was Corbucci met deze film net voor Sergio Leone met zijn poging voor een komedie met My Name Is Nobody (de twee Trinity films met Terence Hill & Bud Spencer zijn wel van eind jaren 60 maar waren eigenlijk nooit echte spaghetti westerns)
Ook deze heeft een soundtrack van Morricone, en Tomas Milian, Susan George en Telly Savalas zijn allemaal zeer goed in hun rollen.
een aanrader voor fans van deze genre