Hated (1994)

geregisseerd door
Todd Phillipsmet
GG Allin,
Merle Allin en
UnkDocumentaire over shock-rocker GG Allin, vlak gefilmd voor zijn dood in juni '93. Publiek wordt gemolesteerd, stront vliegt over het podium, drank en drugs in overvloed. Met een optreden in de Geraldo Rivera show. En met footage van GG's bizarre begrafenis...
4,5
[permalink] geplaatst op 21 september 2002, 2:53 uurBoeiende docu. Goed gemaakt zonder moreel gezeur. Muziek boeide niet zo, belangrijkste is dat hoe Allin op podium was zo was ie ook daarbuiten. Kan je tegenwoordig niet zeggen van vele rockertjes. De maker heeft later Road Trip gemaakt(!!??!!)
1,0
[permalink] geplaatst op 2 mei 2004, 19:39 uursommage; eat shit and die..
1 ster (die van allin zelf..)
3,5
[permalink] geplaatst op 5 juni 2004, 20:03 uurDeze documentaire vond ik leuker dan de gemiddelde komedie. Zeker niet voor iedereen geschikt.
[permalink] geplaatst op 25 september 2005, 18:01 uurgoede docu over hoe gg was, op podium en daarbuiten...
live fast, die gg.....
4,0
[permalink] geplaatst op 30 januari 2006, 14:57 uurSuper docu over de grootste clown uit de rockhistorie..
1,0
[permalink] geplaatst op 31 januari 2006, 12:56 uurWat een onwaarschijnlijk zielig figuur zeg... Het meest triesthazerige is nog wel dat hij betekenis in zijn performance legt, terwijl het inderdaad gewoon een circusfreak is. Als documentaire (die overigens volgens mij slechts 52 minuten duurt) ook niet geweldig interessant, de live footage van de optredens waren verreweg het leukst.
1*.
4,0
[permalink] geplaatst op 31 januari 2006, 19:25 uurNope, de docu duurt toch echt 90 min.
Tuurlijk was GG een beroepsloser maar ik vindt dat de toen nog jonge filmmaker Todd Philips er een boeiende docu van heeft weten te maken.
[permalink] geplaatst op 1 februari 2006, 2:29 uurJurado schreef:
Nope, de docu duurt toch echt 90 min.
Dan ben ik toch benieuwd wat ik heb gekeken... Op Amazon hebben ze het ook over 54 minuten:
Amazon.com: Hated: GG Allin
4,0
[permalink] geplaatst op 1 februari 2006, 15:08 uurer zit nog het 1 ander extra's bij de dvd ...het laatste optreden vlak voor z'n dood ,een onvoorstelbare puinhoop van bewusteloos geslagen

fans en allerhande rellen binnen en buiten. Allemaal eigenhandig gefilmd door Todd Philips.
Heb jij een gedownloade versie otherfool (geniaal nummer btw) ?
Ik zou als ik jou was ook op zoek gaan naar de extra features....................................of niet natuurlijk.
[permalink] geplaatst op 1 februari 2006, 15:45 uur
4,5
[permalink] geplaatst op 22 april 2006, 11:29 uurgeweldige documentaire over 1 van de fascinerendste figuren uit de muziek een loser eerste klas dat wel maar je kan hem ook bekijken als een soort anti christ hij is alles dat usa niet wilt zijn, hij gaf om niks en leefde zo, er zal maar 1 gg zijn geweest, niet dat ik respect heb want hij was schandalig maar extreem hilarisch was hij wel
niet te missen
5,0
[permalink] geplaatst op 4 september 2008, 15:00 uurGG Allin en Hassum Visser zijn goden, me dunkt
Wat een humor , GG is de enige schock rocker die er toe doet .
Fantastische documentaire, die ook nog eens okee is.
[permalink] geplaatst op 5 september 2008, 16:53 uurDat Hassum Visser een god is, bestaat geen twijfel maar over die andere heb ik mijn twijfels

. Geef mij maar Rob Zombie

Hij nadert......
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2009, 17:59 uurPubliek wordt gemolesteerd, stront vliegt over het podium, drank en drugs in overvloed. ???
Gadver!
3,0
[permalink] geplaatst op 5 november 2009, 15:08 uurVeel over GG Allin gelezen, ook al wat filmpjes gezien, waaronder wat optredens in talkshows en beelden uit liveshows... dus ik wist wel wat ik ongeveer kon verwachten. De zin "publiek wordt gemolesteerd, stront vliegt over het podium, drank en drugs in overvloed" in de plotbeschrijving zegt genoeg. En het toont dan ook wat ik had verwacht: veel beelden van GG (waaronder live dus) en interviews met bandleden, fans en andere personen. Best een prima, vermakelijke docu over GG's zeer extreme levenstijl. Ik werd echter nergens verrast omdat ik met veel zaken al bekend was. Niet voor iedereen bestemd, maar interessant kan ik het wel noemen.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 mei 2010, 23:54 uurWat een zieke geest was die Allin zeg. De live beelden zijn zowel ziek als vermakelijk maar de rest verveelt een beetje. 3*
2,5
[permalink] geplaatst op 6 oktober 2010, 19:42 uurEindelijk had ik hem dan te pakken, hated van gg allen, en hahaha gewoon in een standje gekocht op de zwarte cross.
En als die hard metal fan wou ik deze documentaire graag een keer zien.
Ok de film is bij wijlen ronduit hilarisch, en gg allen is zelf ook een persoon waar gelukkig geen 2e van rondloopt.
Maar soms ook wel ronduit een galspuwende sukkel.
Veel van z'n acties raakt heg of steg.
Grootste dieptepunt of hoogtepunt van de film vind ik persoonlijk nog wel de kontvingerscene bij het garage-optreden.
Meneer loopt maar in het rond alsof hij totaal niet doorheeft dat hij in zn aars word gevingerd.
Sjezus wat een film zeg.
Aan de ene kant super hilarisch maar soms ook gewoon ronduit schrijnend
Hahahah niet echt iets wat je met je vriendinnetje en je schoonfamilie gaat kijken.
3,0
[permalink] geplaatst op 12 februari 2011, 23:18 uurDeze film en het feit dat ie gelukkig dood is zijn de enige goeie dingen aan GG Allin.
2,5
[permalink] geplaatst op 12 februari 2011, 23:37 uurhahahahahaahah mooi verwoord Poisonthewell.
Zn muziek is ook niet echt geweldig ofzo
5,0
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2011, 16:55 uurAls je van zware betonpunk houd is Brutality and bloodshed for all een meesterwerk!!