134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.557 berichten | 4.928.978 stemmen

locatie: Films » Harsh Times (2005) » Info

Actie / Drama
119 minuten

geregisseerd door David Ayer
met Christian Bale, Freddy Rodríguez en Eva Longoria Parker

Het verhaal volgt ene Mike Alvarez (Rodriguez), een werkzoekende, en zijn vriend Jim David (Bale). Deze ruzie zoekende, bier zuipende heren met veel te veel vrije tijd gaan een aantal dagen op pad in Los Angeles en maken er zo'n zooitje van dat de lol al snel plaatsmaakt voor ellende.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 november 2011, 15:43 uur
Goed.

Al met al een fijne zit. Film die het zoekt tussen drama en misdaad. Boeiend verhaal met de nodige vaart erin + een magnifieke Bale. Het einde is dan weer zonde: te makkelijk, geforceerd en typisch mainstream. 7/10*

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 3:51 uur
apolicum schreef:
orbit schreef:

Je geeft zelf maar 3,5 en toch vraag je je af waarom deze film onder de 3,5 blijft hangen? :-D
Door mensen zoals jij die maximaal 3,5 geven voor deze film misschien? ;-)

Kheb al verhoogd naar 4* ;)

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2012, 1:54 uur
redelijke film maar wel voorspelbaar.
alles maar ook het einde.
niet erg om een keer zoiets te kijken voor een keertje,
beetje drama beetje misdaad,goed gespeelde rollen...

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 mei 2012, 19:45 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Hmmm, dit vind ik toch een van de betere films met dit onderwerp. Gewoon het feit dat een jonge kerel zo facked up uit de oorlog komt om het maar zo even te zeggen is mooi neergezet. Ik heb me totaal niet geergerd aan de ghetto stijl. Sommige mensen leven dus echt zo. Hoe erg je er ook aan irriteerd het blijft wel werkelijkheid.

Aan de andere kant komt hij wel erg gemakkelijk door de tests heen en is er niemand van de overheid die ziet hoe gestoord hij eigenlijk wel niet is. Niet de "kill machine" die het had moeten zijn om aangenomen te worden.

En inderdaad.. Het eind was wel opzichtig. Je wist gewoon dat ze die vent tegen zouden komen die ze eerder in de film genakt hadden. En het kon ook gewoon niet goed aflopen. Even dacht ik dat mike dood zal gaan, maar helaas..

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 mei 2012, 16:36 uur
Alles naar de klote! :) Goede film met een goed verhaal waarin ook goed geacteerd wordt. Ik heb ervan genoten. 3,5 ster