The Paper (1994)

geregisseerd door
Ron Howardmet
Michael Keaton,
Robert Duvall en
Glenn CloseHenry Hackett werkt bij een krant uit New York. Hij is een workaholic, maar de lange uren die hij maakt maken 'm niet gelukkig. Aangezien z'n vrouw er ook niet blij mee is overweegt hij een minder zware baan te nemen. Een groot verhaal brengt hem echter aan het twijfelen.
3,0
[permalink] geplaatst op 30 juli 2002, 10:28 uurDit is nou typisch zo'n film die ik meerdere malen gezen moet hebben om m een beetje te onthouden waar ie over gaat des ondanks staat mij bij dat het geen slechte film was
3,0
[permalink] geplaatst op 31 oktober 2003, 11:14 uurEr wordt geprobeerd realistisch over te komen door een soort hectish Hill Street Blues-achtig kantoorsfeertje te creeëren. Dit komt helaas niet uit de verf omdat het allemaal te gemaakt lijkt. Vooral de bijrollen lijken hun teksten op te lezen.
Close en vooral Keaton zijn echter goed op dreef en de film heeft een moordend tempo waardoor hij geen minuut verveelt.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 november 2003, 22:56 uurPrecies. Ik heb mij prima verveeld en hard gelachen. Ik had 'm trouwens ook al een keer gezien maar dat was ik vergeten. Het is een soort slapstick. Glenn Close vond ik wel ietwat over de top. Robert Duvall is altijd een feestje.
[permalink] geplaatst op 3 november 2003, 17:24 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenHAHA! Wat een geweldige verschrijving. Ik bedoelde natuurlijk 'prima vermaakt'. Maar ik laat het lekker staan zo.
3,5
[permalink] geplaatst op 3 november 2003, 20:00 uurzeer vermakelijke film, met erg goed acteerwerk van de gehele cast. 3.5*
[permalink] geplaatst op 30 april 2005, 14:08 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenrenske schreef:
Wat ben je stoer!
3,5
[permalink] geplaatst op 6 september 2005, 16:22 uurrealistische kijk (denk ik) op het hectische leven van een journalist. keaton is in vorm.
***1/2
FisherKing
[permalink] geplaatst op 22 februari 2006, 23:22 uurEen film die je eens moet herzien om de impact weer in te kunnen schatten. Begint erg traag/vaag, maar gaandeweg komt er een hoop emotie in, en vooral boeiend om te zien hoe de twijfel toeslaat bij journalisten.
Michael Keaton is geen wereld-artiest helaas, maar van Glenn Close en Robert Duvall valt veel te genieten. En inderdaad krijgt de film een behoorlijk tempo. De 3.5* blijft staan.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 juni 2006, 13:54 uurZoals gewoonlijk overheerst middelmatigheid bij Howard. Braaf en zoetsappig, maar mede door enkele acteerkanonnen toch best aardig...
[permalink] geplaatst op 29 juni 2006, 10:19 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenAardige film met leuke dialogen. In sommige scenes wordt de hectiek van de nieuwswereld goed in beeld gebracht. Het tempo en de acteerprestaties doen er een schepte bovenop.
Minder is het einde, dat onwaarschijnlijk en onnodig is. dat gevecht tussen Keaton en Close slaat nergens op, en het tot inkeer komen is voorspelbaar. Dat overdreven gedoe met die zwangerschap was ook gezocht..
3,5
[permalink] geplaatst op 19 mei 2009, 19:05 uurEen aardige film die een kijkje geeft in de hectish Hill Street Blues-achtig kantoorsfeertje. Met stevige dialogen ook een tweede keer vermakelijk. In sommige scenes wordt de hectiek van de nieuwswereld goed in beeld gebracht. Het tempo van de film en de acteerprestaties zijn zeer vermakelijk. Michael Keaton, Glenn Close en Robert Duvall spelen heerlijk maar de film blijft helaas niet langer hangen dan de speelduur.