134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.583 berichten | 4.929.025 stemmen

locatie: Films » Buitenspel (2005) » Info

Familie / Drama
90 minuten

geregisseerd door Jan Verheyen en Pieter Van Hees
met Filip Peeters, Ilya van Malderghem en Joke Devynck

De 12-jarige Gilles droomt ervan om profvoetballer te worden en als Rode Duivel in het Koning Boudewijnstadion te spelen. Vader Bert steunt Gilles door dik en dun: hij is niet alleen Gilles' trouwste supporter, maar ook zijn persoonlijke trainer. Maar dan, totaal onverwacht, sterft Bert en het leven van Gilles stort in elkaar. Niet alleen verliest hij zijn vader, zijn vriend, zijn supporter en zijn trainer, er komen ook nogal wat financiële lijken uit de kast vallen...

gebruiker
bericht

puckb96
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 maart 2011, 10:34 uur
Niks aan. Te onorigineel. Voetbal sowieso vind ik niks aan. een 0,5 * voor het goede acteerwerk dan.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 mei 2011, 23:37 uur
mijn broer heeft nog auditie gedaan voor de rol van gilles.
hij was net niet gekozen! (2de) *:|*

ik heb eindelijk de kans gekregen om deze te zien, en hij viel dik tegen!
het was ronduit saai!
ik ben acteraf blij dat hij niet mee mocht doen!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 mei 2011, 23:40 uur
Frok schreef:
stevenvk schreef:

Allé, goed dat we het weten ;)

LOL

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 oktober 2011, 20:31 uur
gotti schreef:
Van Hees draaide ook al eerder een voetbalfilm: Penalty (2000)
Zojuist toegevoegd: Penalty (2000)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2011, 21:42 uur
Deze eens bekeken en ondanks dat 'k eigenlijk niet van voetbal hou, kon deze me toch bekoren. Eigenlijk komt er nochtans veel voetbal in voor, maar het wordt wel goed in beeld gebracht, dat het toch boeiend overkomt.
Het verhaal is simpel, maar zeker niet slecht. Ook het acteerwerk was prima.
'k vond het zeker een slechte film en blij dat 'k deze eens heb bekeken. Het is niet direct een film die 'k nog eens hoef terug te zien, maar 'k vond hem goed.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 december 2011, 22:29 uur
Niet altijd even goed geacteerd maar toch een leuke film, viel beter mee dan verwacht.
Soms erg grappig.