134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.578 berichten | 4.928.990 stemmen

locatie: Films » Achilles' Love (2000) » Info

Komedie / Romantiek
90 minuten

geregisseerd door Meredith Cole
met Mather Zickel, Claudia Besso en Alex Coleman

Achilles 'Ike' Mannis is een brave verzekeringsagent van Griekse komaf. Hij is net goed op zijn bek gegaan toen hij voor een groot publiek aan de kant werd geschoven door zijn vriendin. Als Ike zijn nieuwe huis betrekt, ontmoet hij daar zijn nieuwe buurvrouw Lucinda Boxwell. Zij staat aan het hoofd van een lokale dansschool, en is ook net door haar vriend ingeruild voor een ander. De twee lopen elkaar letterlijk tegen het lijf op bijna hetzelfde moment als de ex van Lucy midden in de nacht verhaal komt halen. Ze proberen het allebei in alle hevigheid te ontkennen, maar vanaf het eerste moment zijn Ike en Lucy stapelgek op elkaar.

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 november 2006, 0:12 uur
niet bijster veel te zien, slap verhaal, een film zoals er twaalf in een dozijn gaan

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 januari 2007, 0:51 uur
Ik vond het een saaie film zonder humor. Maar door de lekkere griekse muziek toch nog 1,5*.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Achille's Love (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Achille's Love (€ 5,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Achille's Love (€ 7,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2007, 0:42 uur
zeer flauwe film; weinig inhoud, goede sfeerbeelden en muziek, maar geen aanrader

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 10:30 uur
Vage romantiek en komedie in deze film. Claudia Besso mag er wezen, daar niet van, maar de film kon me toch nauwelijks boeien. Eerlijk gezegd nogal saaie film.