134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.576 berichten | 4.928.989 stemmen

locatie: Films » Skippy (2001) » Info

Romantiek / Familie
90 minuten

geregisseerd door Denis Adam Zervos
met Joe Convery, William Sadler en Allan Rich

Skippy werkt op de kermis, maar hij kan niet zo goed met mensen omgaan. Dan hoort hij op televisie dat zijn favoriete actrice haar vriend heeft gedumpt. Ze heeft genoeg van Hollywoodvriendjes, en gaat op zoek naar een gewone jongen die haar wel kan behagen. Ze houdt een open auditie, omdat ze haar partner gevonden wil hebben voordat de oscaruitreiking is, want ze is dit jaar genomineerd. Wil hij echter bij haar in de smaak vallen, dan zal hij ook wat geld moeten verdienen voor de nodige accessoires.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2005, 10:28 uur
Gisteren bekeken, de sinterklaasgift moest toch maar eens in de DVD speler worden gestopt.

In het begin valt er nog te lachen om de oerdomme grappen die er worden gemaakt, al snel gaat deze enige vorm van entertainment weg.

Film zit erg slecht in elkaar, de knulligheid van de film en de soms zo ontzettend slechte grappen redden deze film gek genoeg van 0.5 ster.

Daarom 1.5 ster, omdat ik toch nog wel een lach op mijn gezicht heb gemerkt in het begin!

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 juni 2006, 15:57 uur
Superslecht man, blokker verkocht deze ooit voor €1,45... had beter een blikje cola ervoor gekocht want echt, zwaar zuigen doet deze, nooit kopen tenzij het is om de bbq mee aan te doen want...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2007, 16:21 uur
me nichtje had hem voor 1 euro gekocht.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 september 2008, 22:28 uur
Ik vond hem best wel aardig gemaakt, vooral omdat die skippy zo'n lachwekkende kop heeft :p
en dan die werkgever van hem in die bar: laat maar zitten...

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2009, 4:40 uur
Zal dit de slechtste film zijn die ik ooit heb mogen aanschouwen?

Ja, denk het wel

Horrorizer
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 april 2009, 21:59 uur
Nah zo slecht vond ik hem ook al weer niet.
Het is idd een knullige film, maar er valt nog best aardig om
te lachen. Vooral in het begin, die domme opmerkingen,
zoals: "Hoe laat is het? - Sukkeluurtje" en "Mijn kleding raakt nog uit de mode - Die is al jaren uit de mode". Heel dom maar wel grappig vind ik. 2,5 *

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 juni 2009, 13:53 uur
Eerste keer dat ik hem keek vond ik hem 3* maar na nog een keer gekeken te hebben 1,5* :N

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juni 2009, 10:19 uur
waardeloze film 2 keer gelachen meer niet. 1* :N

Anime Fan
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 november 2009, 21:00 uur
Leuk voor één keer, maar meer ook niet. Flauwe humor en een verhaaltje van niets.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 november 2009, 20:22 uur
Het is maar hoe je zo'n film bekijkt. Zonder meer slechte film maar ook weer niet heel erg slecht. Ik hou helemaal niet van Jim Carrey-achtige films. Deze ook weer, die kop van Skippy bah. Het rare is als je juist op andere zaken let wordt de film nog wel te doen. De meeste tegenspelers doen het wel aardig. Ik vond hem halverwege eigenlijk juist beter worden. Wat trek je aan bij de Oscaruitreiking, goeie vraag maar dan komen ze weer met zo'n flauwe oplossing en zo gaat het de hele film door. Slechte film maar een flopfilm ook weer niet.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 maart 2010, 12:55 uur
Nog maar even verder.

De dvd via ruil gekregen. Doorruilen lukt niet en wordt massaal te koop aangeboden. Nou, gisteren dan nog maar eens bekeken maar ik vind het allemaal wel meevallen. Ik heb natuurlijk wel een hoop slechte en flauwe films in mijn leven gezien. Beetje kinderfilm is het wel en aan die gekke kop van Skippy raak je ook wel gewend. De meisjes of eigenlijk vrouwen zijn een pluspunt. Sommige grappen zijn ook wel geslaagd bovendien is de 2e helft goed te doen. Die gaat gewoon terug in de kast en stem verhoogd naar 3.0.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2011, 13:40 uur
Er stond op de doos, DUMBER THAN DUMBER AND STUMPER als ik het goed heb, nou ja ik vondt deze wel erg raare om te zeggen dat deze raarder is dan dumber and stumper want die film vindt ik een grote ramp.En dit viel wel mee prima verhaal zo ze gebruikte egte film namen wel erg veel maar maakt niet uit.Af en toe moest ik glim lachen en dacht ik al kijk ik dezze nog een lkeer dan glim lach ik niet meer er om.Goeie casting, veder niet egt bizonder. 3,0*

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 maart 2012, 12:25 uur
Kan me niet herinneren ooit zo'n waardeloze komedie gezien te hebben...