Mijn eerste echte beoordeling/recensie dit jaar 2011 !
Vandaag bekeken, en na het rommelige begin, zag ik pas dat dit een geweldige cast is !

Maar dat betekent niet altijd dat de film dan ook gelijk goed is. Na het eerste kwartier kwam ik pas goed in de film, en kon ik ook de hele familie uit elkaar houden.
Ik kon me echt goed meleven met Parker, die de rol vertolkt van ''Meredith'', omdat daar een hoop drama bij komt kijken. Ik
zou allang weggelopen zijn.
De acteerprestaties waren matig tot goed, en vooral Parker moest in het begin nog al wennen volgens mij, maar ik denk dat haar personage gewoon best overdreven is.
Gelukkig waren er natuurlijk ook lekkere mannen van de partij waaronder: Luke Wilson

, en Dermot Mulroney

Alleen de laatste man had een slechte persoonlijkheid vond ik (gedeeltelijk).
Hij nam het later wel op voor Meredith, dus dat is goed
. Maar hij was niet eens verliefd op haar, en gaat gewoon proberen haar zus ten huwelijk te vragen, wat een loser.
Rachel Mcadams is altijd leuk, maar vond haar vrij irritant, maar dat komt ook omdat haar personage gewoon irritant is, maar verder deed ze het prima.
Diane Keaton, is een goede actrice, alleen kan ze soms storend, en overdreven overkomen, en ik snap best dat mensen dat niet leuk vinden. Tja, je moet er van houden, en dat lukt bij mij wel aardig elke keer.
Wat nou precies de relatie was
de zwarte man en de blanke, weet ik niet. Ze schijnen een relatie te hebben, maar heb ze nog niet echt verliefd bezig gezien. Geen kus, geen knuffel, maar ook geen liefde dus dat vond ik jammer. Of ik heb niet goed opgelet?
Verder een vrij lange zit, het kon allemaal korter, maar heb toch genoten.
Geen topfilm, dat zal het ook nooit worden maar leuk voor een dagje verveling.