Project X (1987)

geregisseerd door
Jonathan Kaplanmet
Matthew Broderick,
Helen Hunt en
William SadlerDe dwarse piloot Jimmy Garrett wordt te werk gesteld bij Project X, een ultrageheim militair project waarbij chimpansees worden blootgesteld aan (dodelijke) radioactieve straling. Chimpansee Mingus heeft nog eerder door wat er aan de hand is dan zijn 'baasje'. Met angstige geluiden maakt het beest duidelijk dat het niet pluis is in de experimenteerruimte.
2,0
[permalink] geplaatst op 31 juli 2004, 2:13 uurMeer een familiefilm dan een thriller, maar best vermakelijk.
3,5
[permalink] geplaatst op 21 maart 2006, 21:53 uurMooie film met af en toe ook nog een ontroerend moment.
Broderick op de bres voor de chimp...
5,0
[permalink] geplaatst op 28 mei 2006, 2:57 uurheerlijke film..is deze ergens in NL op dvd regiocode 2 te krijgen??
3,5
[permalink] geplaatst op 23 mei 2009, 1:30 uurNope, niet te krijgen in regiocode 2 maar ik heb wel de ondertiteling, heb 'm namelijk zelf vertaald. Ik vind het best een vermakelijke film.
4,5
[permalink] geplaatst op 5 juli 2009, 17:52 uurAangrijpende film, heb deze film inmiddels al meerdere keren gezien. Mooi verhaal, door de radioactieve experimenten erg aangrijpend!
3,5
[permalink] geplaatst op 5 mei 2011, 12:06 uurHeette die chimpansee geen Mingus maar Virgil?