132.206 gebruikers | 83.152 films | 30.189 regisseurs | 3.421.721 berichten | 4.775.328 stemmen

locatie: Films » Broken Trust (1995) » Info

Thriller / Drama
90 minuten

geregisseerd door Geoffrey Sax
met Tom Selleck, Elizabeth McGovern en William Atherton

Tim Nash, een gewaardeerd rechter, wordt door zijn vroegere mentor aangemoedigd om een val op te zetten voor een rechter die zich bezighoudt met oplichterspraktijken. Nash voelt zich verplicht de zaak op zich te nemen en ontdekt dat het niet alleen déze rechter is die ontmaskerd moet worden. Het gehele hof waarvoor hij werkzaam is, blijkt te worden overheerst door misdaad en gierigheid. Wanneer Nash ontdekt dat zelfs zijn beste vriend Ruth Fraser en diens vader bezweken zijn voor de kwade krachten van het systeem, begint hij zich af te vragen waarom hij bestaat.

gebruiker
bericht

Zinema
(crew)
avatar van Zinema
quote
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 oktober 2011, 18:59 uur
Leve Laserdisc!

Maar niet heus. Want waarom deze thriller nooit op een kleiner schijfje uitkwam wordt al snel duidelijk. Ondanks de aanwezigheid van superspeurder Magnum p.i. is er namelijk niet al te veel nagedacht over een sterk verhaal en rust zo'n beetje heel de film op de besnorde Selleck zijn schouders. Die zijn echter lang niet breed genoeg om het flauwe en voorspelbare verloop rondom een stelletje corrupte rechters te kunnen dragen.

Matig.