Mannequin (1987)

geregisseerd door
Michael Gottliebmet
Andrew McCarthy,
Kim Cattrall en
James SpaderJonathan Switcher is een werkloze jonge kunstenaar. Wanneer hij de perfecte etalagepop maakt, komt deze te staan in de etalage van een groot warenhuis. Jonathan krijgt daar werk en wanneer de pop later tot leven komt als Emmy, maken ze samen de etalage tot de populairste van de stad. Dit tot grote ergernis van de concurrenten.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 september 2002, 14:12 uurInmiddels 15 jaar geleden. Wat ik mij er nog van kan herinneren is dat ik het toen wel aardig vond. Hou het op **1/2
3,0
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2004, 23:22 uurZeker heel lang geleden gezien, simpele "special effects". Maar verhaal blijft leuk, acteerwerk is zeker onder de mate. maar word goedgemaakt door de de bloedmooie mannequin. Nou ja, ik bedoel, toen ik nog pubber was. 3 sterren
1,5
[permalink] geplaatst op 21 april 2005, 0:32 uurOok ik heb deze film een lange tijd terug gezien.
Ik kan me herinneren dat ik de film flauw vond.
1,0
[permalink] geplaatst op 12 juni 2005, 18:58 uurHet gegeven is een aftreksel van Weird Science (een vrouwelyk iets dat tot leven komt)vind ik.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 september 2005, 2:18 uurBest geinig idee.
Vond de film ook best aardig gemaakt, houd je in ieder geval wel geintereseerd.
1,0
[permalink] geplaatst op 12 september 2006, 21:32 uurWaardeloze film. Het is dat ik indertijd een fan van McCarthy was (wat een heerlijk lachje en schattige oogjes

) en daarom heb ik hem gezien en dat feit maakte de film te pruimen, maar het is inhoudloze onzin waar ook geen humor in zit.
3,0
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2009, 14:15 uurLeuk entertainment om eens gezien te hebben. De film is vrolijk, het verhaal is luchtig en tevens een beetje romantisch. Verder wordt er best leuk gespeeld door de diverse acteurs. Ook leuk om een jonge Kim Cattrall eens te zien welke er aantrekkelijk uitzag in deze film. Ook leuke bijrollen van James Spader en G.W. Bailey (o.a. Police Academy) die een onnozele bewaker speelde.
3,0
[permalink] geplaatst op 24 maart 2010, 17:06 uurKlassieker.
Toevallig was ie te pindakazen dus opnieuw gezien.
Komt wel wat simpeler over dan in de jaren 80.maar nog steeds wel grappig.Piepjonge Mc Carthy en Spader die nu voorl furore maakt in de advocaten serie Boston Legal..
2,5*/3*