Ice Age: The Meltdown (2006)
Alternatieve titel: Ice Age 2: The Meltdown

2092 stemmen | gemiddelde 3,39
Animatie / Familie
91 minuten
geregisseerd door
Carlos Saldanhamet de stemmen van Ray Romano, John Leguizamo en Denis Leary
Het einde van de ijstijd nadert en de dieren vinden hun nieuwe, natte, warme omgeving heerlijk: smeltende waterparadijzen met warme geisers. Manny, Sid en Diego ontdekken echter dat het waterparadijs wel heel nat wordt en komen erachter dat de gigantische dam op instorten staat. Als dit gebeurt, loopt hun hele omgeving gevaar. Er is maar één manier om hun wereld van de ondergang te redden en ze besluiten op een gevaarlijke missie te gaan.
3,5
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2009, 13:45 uurIce Age blijft een van de leukere franchises. Leuke oerbeesten vullen deze film en die geweldige onverzettelijke en onuitbare eekhoorn maakt het helemaal af natuurlijk. Als film geen grote hoogvlieger, maar ergernissen bleven uit, ook al is het plot maar matig. Vooruit! 3,5 sterren!
3,0
[permalink] geplaatst op 24 november 2009, 19:44 uurIets minder leuk dan het eerste maar nog steeds een erg leuke film

verheug me om het derde deel tezien
3,0
[permalink] geplaatst op 10 december 2009, 17:45 uurwel een leuke film ik krijg niet het gevoel van die wil ik nog een keer zien heb hem nu denk ik 2 of 3 keer gezien en heb nu wel een beetje genoeg van gehad. deel 3 zou ik veel vaker kunnen kijken want de humor daarin vind ik veel leuker dan in deze ik vind dit daardoor heus geen slechte film maar ik vind het gewoon een, oke leuk film
3,0
[permalink] geplaatst op 5 februari 2010, 0:17 uurMinder dan het eerste deel, maar toch nog een leuke film. De animatie ziet er wel goed uit, maar de emotionele momenten vond ik hier dan toch heel wat minder. De humor is dan vaak wel weer geslaagd. De drie hoofdpersonages vond ik net als in de eerste film erg leuk en ze passen dan ook goed bij mekaar. De nieuwe personages zijn soms wel leuk, maar die vrouwelijke mammoet hadden ze toch maar beter achterwege gelaten.
Het allerbeste wat de film te bieden heeft is Scrat de eekhoorn. Van die scènes kan ik niet genoeg krijgen, daar zou men een volledige film over moeten maken.
[permalink] geplaatst op 19 februari 2010, 15:53 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenhij is minder leuk dan het eerste deel en het derde deel, voorderest is hij wel leuk, alleen als elly en manny ruzie krijgen is het minder leuk.
ik vind wel dat het mooi is gemmaakt zoals het water.
en de stukjes van de streken van crash en eddy zijn ook erg leuk
kramersietse
[permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 18:18 uurBij de Zuidpool is een ijsberg ter grootte van Drenthe losgeraakt van een gletsjer. Hij brak twee weken geleden af toen er een andere ijsberg tegenaan klapte. Het heeft niets te maken met veranderingen in het klimaat, maar is een verschijnsel dat eens per 50 tot 100 jaar voorkomt.
Nos teletekst vandaag.
Ja, ja? Wedden dat er over 2 jaar weer zo'n stuk loslaat.
3,5
[permalink] geplaatst op 31 maart 2010, 21:03 uurDit deel haalt het wmb niet bij het eerste deel. De nieuwe personages vind ik toch wat minder. Verhaal is ook wat minder hoewel het einde geniaal is. Humor en de oudere personages zijn weer geweldig.
3,5
[permalink] geplaatst op 25 april 2010, 21:21 uurIk vond deze iets beter dan de eerste. Verhaal was leuker. Was veel grappiger. Leukere stukken. Muziek was ook beter.
2,5
[permalink] geplaatst op 26 juli 2010, 23:57 uur2,5 sterren.
vind deel 3 toch leuker dan deze.