134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.549 berichten | 4.928.965 stemmen

Puerto Vallarta Squeeze (2004)

Puerto Vallarta Squeeze (2004)
41 stemmen | gemiddelde 2,79
mijn stem:
16 jaar geweld grof taalgebruikMexico / Verenigde Staten
Actie / Avontuur
112 minuten

geregisseerd door Arthur Allan Seidelman
met Scott Glenn, Harvey Keitel en Craig Wasson

Het charmante toeristendorpje Puerto Vallarta wordt opgeschrikt door de brute moord op twee mannen. De dader is de gewetenloze huurmoordenaar Clayton Price. De ene moord pleegt hij in opdracht van de CIA, maar de andere moord is een persoonlijke afrekening uit de Vietnamoorlog. Price slaat op de vlucht en betaalt de uitgerangeerde schrijver Danny Pastor grof geld om hem naar de Amerikaanse grens te brengen. Tijdens een wilde rit met Danny en zijn Mexicaanse vriendin Luz laat Price een spoor van bloed achter, dat door de CIA wordt gevolgd. Dan wordt Price geraakt door de gevoelige Luz en bloeit er iets moois tussen de twee. Met de CIA en Danny in de buurt kan alleen door een wonder deze liefde overleven.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 augustus 2005, 17:00 uur
Glenn en Keitel waren geweldig, goed verhaal, de rest nogal middelmatig.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 augustus 2005, 13:14 uur
Ik verwachtte een broeierige aktie-thriller maar kreeg een op een goedkope televisiefilm lijkende B film.

Scott Glenn speelt een personage dat hij al zo vaak heeft gespeeld en doet dit deze keer dan ook zichtbaar op de automatische piloot. Craig wasson en Giovanna Zacarías (wie?) voegen niets extra's aan deze film toe.
De enige die wel iets toevoegt is, as usual, Harvey Keitel.
Helaas heeft hij slechts een bijrolletje, terwijl de aankondiging van zijn naam op de affiche anders doet vermoeden.

Het verhaal is afgezaagd en wist mij op geen enkel moment te verrassen of te boeien.

2,5 ster; maar alleen uit medelijden voor Keitel...

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Puerto Vallarta Squeeze / Killer Within (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Puerto Vallarta Squeeze / Killer Within (€ 8,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Puerto Vallarta Squeeze / Killer Within (€ 8,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2005, 12:09 uur
Lekkere film om naar te kijken.
Scott zet zijn rol als norse huurmoordenaar goed neer.
In het verloop van het verhaal krijg je zelfs sympathie voor hem. Minpuntje was Craig Wasson er houterig acteerd als uitgerangeerde schrijver die nodig om geld verlegen zit, Het geen dat leidt tot de rit met allerlei ontwikkelingen die dus deze Puerto Vallarte Squeeze zo aantrekkelijk maakt om te kijken. Kleine rol is er weggelegd voor Keitel.
Zin in een avondje ongeclompiceerde actie?
Puerto Vallarte Squeez is een goede optie..

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 februari 2006, 17:16 uur
Op IMDb wordt het jaartal 2006 ipv 2003 gegeven, terwijl deze film volgens mij toch al een hele tijd bij canal+ wordt uitgezonden.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 april 2006, 0:55 uur
tom1980 schreef:

Bij IMDb is het nu weer 2004.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2006, 19:44 uur
Niet echt zo'n goede film.
Het verhaal was helemaal niet origineel en ook niet echt goed uitgewerkt.
Het camerawerk was ookal niet erg stijlvol en de film had een clichématig einde.
Er werd wel erg goed geacteerd, door bijna iedereen van de cast.

2.5 sterren voor een toch wel vermakelijk actiefilmpje.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 september 2006, 11:20 uur
Vond de film wel leuk en ook goed geacteerd.
schietscenes waren erg goed en die van de motor rijders ook.
mooie omgeving

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2012, 10:56 uur
Ik herkende in Agent Neil Weatherford dat menneke uit It van Stephen King en had echt een oja-moment, ben ik gaan Googlen en vond dit:

Jonathan Brandis - Wikipedia - nl.wikipedia.org

Ik vond hem altijd zo schattig.