The Quest (2003)

Jason A. Carbone en
Mike Fleissmet
Eddie Macsalka,
Kyle Beard en
Hans SwolfsWe volgen volgen vijf studievrienden tijdens hun reis naar Cabo San Lucas, waar het steeds heter wordt en de bikini's uitvliegen. En dat terwijl het feest nog maar net begint! Het is een ongremde, doldwaze fiesta met de ene extreme uitdaging na de andere. Geen dwerg is te klein en geen idee is te gek op hun ondeugende, onaflatende zoektocht naar seks.
4,0
[permalink] geplaatst op 25 juli 2005, 22:28 uurwie temptation iland chic vind is dit zeker een aanrader. hete kussen uit salou maar dan in mexico!!
2,5
[permalink] geplaatst op 28 juli 2005, 15:55 uurHmm misschien zou ik eens naar Cabo moeten gaan.
Beetje jammer van de Duitse filmposter...
2,0
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2005, 0:56 uurHet verhaal van de film stelt niks voor en het draait eigenlijk maar om één ding: Eddie moet ontmaagd worden. Tijdens de film komen er veel borsten en onderbroekenlol om de hoek kijken. 2*
[permalink] geplaatst op 16 januari 2006, 0:13 uurZalige film, gewoon verstand op nul en lachen. Moet zeker niet onderdoen voor een American Pie. Die 2 dwergen zijn zalig!!!
1,0
[permalink] geplaatst op 9 maart 2006, 16:21 uurEr zat ontzettend veel humor in, maar soms wel erg flauw!
Je moet idd je verstand op nul zetten en dan kijken.
2,0
[permalink] geplaatst op 9 maart 2006, 17:50 uur2.0 Deze B-film is nog eens niet zo slecht alleen wat te flauw soms.
Gewoon verstandt op nul en kijken.
[permalink] geplaatst op 29 juni 2006, 19:42 uurD-ark schreef:
Gewoon verstandt op nul en kijken.
prima film voor mij dus, gewoon kijken en niet teveel aan de moeilijke verhaal-lijn denken, of aan de acteerprestaties of aan de camera-standpunten of weet ik veel.
gister gekeken, hele tijd gelachen.
1,0
[permalink] geplaatst op 4 juli 2006, 21:54 uurIn 1 woord: belachelijk
Echt ik vond er niets aan!
3,0
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2006, 11:31 uurdaanos; schreef:D-ark schreef:
gister gekeken, hele tijd gelachen.
I agree..! 3*
2,5
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2006, 23:10 uuris wel leuk als je een keer een avondje wilt lachen en niet veel wilt nadenken
kon erg lachen om die 2 dwergmensen
mja verder niet zo hoogstaand hij krijgt een 2,5
2,5
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2006, 18:46 uurAls documentaire natuurlijk mislukt. Maar lang niet zo slecht als het gemiddelde doet vermoeden.
Inderdaad in de trant van American Pie, maar dan eigenlijk een stuk ranziger. De humor moet je natuurlijk wel liggen. Ik heb mij er wel mee vermaakt. De cinematografie van de film viel mij trouwens ook 100% mee. Veel shots waarin de zon en de zee in voorkomen. Dat geeft deze film het ultieme vakantie gevoel voor mij. 3,5*
Die dwergen waren trouwens inderdaad erg grappig!
[permalink] geplaatst op 14 maart 2007, 21:35 uurHeel slordig in scene gezet, maar toch heel erg leuk gevonden deze film krijgt voor het lachen dat ik net heb gedaan een kleine 3 sterren.
[permalink] geplaatst op 29 augustus 2007, 19:40 uurals hij echt supergrappig is, ga ik er direct naar kijken ^^
5,0
[permalink] geplaatst op 10 november 2007, 10:36 uurIk heb me echt dood gelachen.
Als je van american pie houdt is dit een toppertje!!

Waarom geven jullie nou zo lage cijfers? Nouja ik geef een dikke 4;
2,0
[permalink] geplaatst op 9 maart 2008, 12:45 uurNiet dat American pie nu zo bijzonder was...
Maar dat leverde nog we eens een glimlach op.
Slap aftreksel.
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2008, 16:42 uurkutste film ooit :S
0,5
[permalink] geplaatst op 28 januari 2009, 14:30 uurHeb hem gehuurd met een vriend.
We hebben erg ons best gedaan maar nee,we moesten geen 1 keer lachen.
Heb hem dan ook al na 10minuten ofzo afgezet..
3,0
[permalink] geplaatst op 14 juni 2009, 19:44 uurwilde hem eerst na kwartier uitzetten, maar toch afgekeken en veel gelachen
0,5
[permalink] geplaatst op 11 november 2010, 13:48 uurWie hem kan uitkijken, laat het me weten.
Hier terechtgekomen omdat ik naar 'Jackass 3D' aan het zoeken was, en ik herkende deze poster wel ergens van, want een superslechte film blijft je ook wel bij.
Er bestaat geen slechtere combinatie van American Pie en meerdere Wee-mans uit Jackass.