Bandidas (2006)

Joachim Roenning en
Espen Sandbergmet
Penelope Cruz,
Salma Hayek en
Steve ZahnSara Sandoval en Maria Alvarez zijn elkaars tegenpolen. Het enige dat ze gemeen hebben is hun Mexicaanse afkomst. Sara is de keurig opgevoede dochter van een rijke Mexicaanse bankier en Maria is de dochter van een arme Mexicaanse boer. Als Tyler Jackson, vertegenwoordiger van de bank van New York, Sara's vader vermoordt en het land van Maria's vader inpikt, hebben de dames ineens iets gemeen: ze willen wraak. Alhoewel ze elkaar in eerste instantie niet vertrouwen, worden ze gedwongen samen te werken in hun strijd tegen Tyler Jackson en zijn moordlustige bende.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 maart 2010, 19:26 uurAardige film met aardige acteerprestaties van de twee bandidas. Een krappe voldoende want de film werd op geen enkel moment echt hilarisch, spannend of overtuigend... het was allemaal gewoon... aardig, leuk om eens gezien te hebben.
3,5
[permalink] geplaatst op 28 maart 2010, 22:16 uurIk zat te twijfelen tussen een 3 of een 3,5 maar Penelope Cruz en Salma Hayek hebben de doorslag gegeven

Wat een mooie vrouwen zeg! Ik vond het wel een goede film met een redelijk verhaal. Camerawerk was gewoon goed. Ik heb anderhalfuur zitten smullen (door de 2 bandidas

3,0
[permalink] geplaatst op 1 april 2010, 20:54 uurRedelijke film met goede acteerprestaties. ik vond het verhaal redelijk, maar er zat geen echte 'actie' in. Deze film werd ook totaal gedragen door de acteerprestaties (en schoonheid) van Penelope Cruz en Salma Hayek. 3*.
3,0
[permalink] geplaatst op 9 juli 2010, 1:36 uurEen lichte film voor als je eens een avondje gewoon op je gemak wil naar een filmpje kijken zonder veel te moeten nadenken.
Voor de rest ongeveer hetzelfde wat de meeste mensen hier zeggen.
Je kan eens lachen met Steve Zahn, en de 2 meiden krikken de score met 0.5 ster op.
Samengevat; goede lichte actiekomedie, meer niet.
2,5
[permalink] geplaatst op 14 juli 2010, 15:46 uurDe film zelf heb ik amper echt met aandacht bekeken, net zoals de meeste mannen onder ons wel denk ik. Ik had andere "zaken" in de gaten.
Tjeech, die Hayek en Cruz zijn toch beiden ongelofelijke hete dames. En dan heb ik nog dat tikkeltje meer voorkeur voor die eerste. En uiteraard, de scene op dat bed als beide bevallige vrouwen hun kunstjes bovenhalen, heerlijk toch!
Ik ga zelfs verder, van de film zelf kan ik niet veel zeggen omdat je gewoonweg die 2 actrices continu in de gaten houdt.
Ik ga het dus houden op een 2,5 sterren. Tenslotte hebben Hayek en Cruz de show gestolen. Immers waren hun acteerprestaties zeker ook niet slecht, integendeel.
2,5
[permalink] geplaatst op 27 juli 2010, 11:24 uurLeuk filmpje maar wel erg ongeloofwaardig. Hayel en Cruz zijn wel heel erg mooi maar erg serieus kan ik het niet nemen.
[permalink] geplaatst op 4 december 2010, 14:35 uurSnellie schreef:
Inderdaad, niks aan toe te voegen.
4,0
[permalink] geplaatst op 10 december 2010, 9:34 uurHele leuke film die zichzelf niet al te serieus vind, ik heb er van genoten!
Ik heb deze al een paar keer gezien dus ik sla hem deze keer over.
2,0
[permalink] geplaatst op 10 december 2010, 18:33 uurSalma Hayek en Penelope Cruz zijn twee prachtige vrouwen en de laatste kan ook nog best goed acteren maar deze film was gewoon heel erg flauw en saai. Het verhaal sloeg nergens op en boeiend of leuk werd het nergens. Op bepaalde momenten was de film zelfs tenenkrommend (dialogen zijn intens triest) en had ik de neiging om de film af te zetten, maar door de continue aanwezigheid van de 2 schoonheden heb ik dat maar niet gedaan. Dankzij de 2 schoonheden krijgt de film nog 2 punten (1 punt per schoonheid) van mij.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 januari 2011, 20:29 uurDeze film is gewoon helemaal geweldig door de aanwezigheid van Salma Hayek en Penelope Cruz

....
Het verhaal is gewoon lekker luchtig en is op sommige momenten gewoon leuk/grappig, dit was natuurlijk ook door de aanwezigheid van Steve Zahn.
Wel was de aankleding en setting in deze film goed, en dat met een leuke soundtrack.
0,5
[permalink] geplaatst op 15 januari 2011, 8:26 uurecht een kinderfilm dit
bassie en adriaan in mexico
3,5
[permalink] geplaatst op 5 september 2011, 20:21 uurSimpele film die ik toch graag zie al was het omwille van Salma en Penélope
2,5
[permalink] geplaatst op 6 oktober 2011, 20:12 uurleuke dames maar daar alleen maak je geen goeie film.
nee ik was er niet kapot van.
2,5
[permalink] geplaatst op 20 januari 2012, 23:02 uurVermakelijk, maar niet meer dan dat.
[permalink] geplaatst op 20 januari 2012, 23:29 uurfilmobsessie schreef:
echt een kinderfilm dit
bassie en adriaan in mexico
Ze hadden idd beter geld en tijd kunnen steken in lesbo pr0n met Salma en Penelope.