The Game of Their Lives (2005)

44 stemmen | gemiddelde 2,72

Drama101 minuten
geregisseerd door
David Anspaughmet
Gerard Butler,
Wes Bentley en
Jay RodanHet waargebeurde verhaal van het het voetbalteam van de Verenigde Staten van 1950 dat, tegen alle verwachtingen in, met 1-0 van Engeland won, in de kleine stad Belo Horizonte, Brazilië. Hoewel geen enkel team van de VS ooit de wereldbeker heeft gewonnen, had deze overwinning toch een enorme invloed op de levens van de spelers.
[permalink] geplaatst op 2 april 2005, 17:59 uurZiet er overdreven misselijkmakend sentimenteel en pretentieloos uit.
3,5
[permalink] geplaatst op 26 februari 2006, 2:27 uurGoeie film maar wel in de trend van the americain dream maar zeker een goeie leuke film om te zien!
[permalink] geplaatst op 27 juni 2006, 21:19 uurDiesel schreef:
Ziet er overdreven misselijkmakend sentimenteel en pretentieloos uit.
Onzinnig bericht. Eerst zien dan oordelen.
[permalink] geplaatst op 28 juni 2006, 16:35 uurIk vind het er ook zo uitzien. Normale reactie als je een trailer ziet, toch?
2,0
[permalink] geplaatst op 28 juni 2006, 23:06 uurMoet je het dan ook direct maar schrijven alsof je hem hebt gezien?
Lijkt mij niet.
[permalink] geplaatst op 29 juni 2006, 12:12 uurEven zinvol als:
"Ik heb de film niet gezien, maar het lijkt mij ook helemaal niets."
[permalink] geplaatst op 29 juni 2006, 19:08 uurJe hebt de film niet gezien, maar de trailer wel. Afgaande op de trailer van Stone's WTC lijkt het me ook een misselijkmakende, walgelijke en Amerika verheerlijkende film. En het moet wel heel gek lopen wil dit niet zo zijn...
2,0
[permalink] geplaatst op 30 juni 2006, 14:15 uurSchrijf dan ook, uitgaande van de trailer lijkt mij dit etc.
Deze film heeft toch niets met Oliver Stone te maken of wel?
3,0
[permalink] geplaatst op 3 juli 2006, 23:52 uurAardige historische sportfilm met goede vertolkingen van Butler en Bentley, alhoewel die laatste niet echt overtuigd als een leider.
Het Amerikaanse kleffe sentiment is uiteraard wel aanwezig maar ik vond het ditmaal niet echt storend.
Leuk om een keer gezien te hebben maar ook een film die je de volgende dag wellicht al vergeten bent.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 juli 2006, 19:52 uurAardige film, al vond ik de beelden van de voetbalwedstrijden zeer onduidelijk. Jammer.
Kon ook niet duidelijk meevoelen/leven met de teambuilding. Ook jammer.

Dennizzz
[permalink] geplaatst op 7 september 2006, 14:15 uurHet is een aardige film, een keer wat anders als anders. Verder vond ik (ook) de voetbal beelde zeer matig! hier een camera shot, daar nog een shot...
En het verhaal vond ik ook rommelig.
2,5* omdat ik zelf van voetbal hou en het ook niet zo'n slechte film is

2,0
[permalink] geplaatst op 20 mei 2007, 16:27 uurEcht niet veel bijzonders...
2,0
[permalink] geplaatst op 5 januari 2009, 21:20 uurJa, hoor de Amerikaanse supersporthelden.......
Matige film.
thymenmen
[permalink] geplaatst op 8 januari 2009, 14:06 uurLeuke fim niets mis mee.
3,0
[permalink] geplaatst op 21 december 2009, 13:22 uur*kuch* gerard butler deed erin mee,waarom staat er niet tussen de drie acteurs, want figurant was hem niet.
1,5
[permalink] geplaatst op 1 december 2010, 1:19 uurValconi schreef:Diesel schreef:
Onzinnig bericht. Eerst zien dan oordelen.
Blijkt wel gelijk te hebben! Zeer sentimenteel en Amerikaans verhaal. Als je er van houdt een must see, ik hoef The Game of Their Lives niet nog een keer te zien in ieder geval..