Car Wash (1976)

geregisseerd door
Michael Schultzmet
Darrow Igus,
Sully Boyar en
Richard PryorBij een pompstation annex autowasstraat met grotendeels gekleurde werknemers komen de vreemdste klanten, zoals een rijke madam die bang is dat haar auto vies wordt en een TV-dominee voor het geloof in het geld. Daarnaast hebben de werknemers ook zo hun problemen.
3,0
[permalink] geplaatst op 31 mei 2002, 16:05 uurheb em een HELE tijd geleden gezien maar vond em wel aardig geloof ik.
3,0
[permalink] geplaatst op 22 maart 2003, 14:42 uurIk kan me vooral nog herinneren dat Richard Pryor maar een heel klein rolletje heeft. Ik vond de film trouwens nog best aardig.
1,5
[permalink] geplaatst op 16 januari 2005, 3:08 uurHet idee vond ik eigenlijk wel leuk. En de kapsels ook. Maar verder vond ik er niet veel aan.
2,0
[permalink] geplaatst op 16 maart 2006, 20:26 uurUiteindelijk toch nog wel leuk. De film sleepte zich voort, maar er zaten een paar aardige scenes in, en het einde was mooi. 3*
4,0
[permalink] geplaatst op 24 maart 2008, 16:43 uurOpeengestapelde clichés maar wat een sfeer en heerlijke personages. Wat waren die 70's toch top.
3,5
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2008, 12:17 uurHele leuke film, vooral voor hen die de 70s bewust meegemaakt hebben. Geeft het tijdsbeeld goed weer. (3,5*)
3,5
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2008, 13:55 uurDit is gewoon dikke vette cult

Jammer dat ze deze film altijd 's middags uitzenden.
4,0
[permalink] geplaatst op 27 januari 2011, 16:56 uurBehoorlijk plezante komedie die heel wat leuks heeft. Een leuke soulfilm van toentertijd of gewoon een echte jaren 70 film. Naast dit ook de verfrissende humor met het leuke verhaaltje dat misschien vrij raar is, maar juist toch leuk. Sowieso wilden ik deze film graag zien vanwege mijn aller favoriete muziek groep "The Pointer Sisters". Zij hebben ook leuke rollen. Van mij krijgt dit 4,0.
3,0
[permalink] geplaatst op 7 mei 2011, 20:39 uurHele gezellige film met een prima sfeertje en mooie muziek.
Goed geacteerd door de cast.