Sub Zero (2005)

geregisseerd door
Jim Wynorskimet
Costas Mandylor,
Linden Ashby en
Nia PeeplesDe spanning stijgt wanneer de dreiging ontstaat dat een satelliet in staat is de Aarde te bombarderen. Een groep bergbeklimmers moet de K-2 beklimmen om het enige item te vinden die dit kan voorkomen. Sneeuwstormen, ijzige kou en lawines zijn hun deel terwijl ze de wereld proberen te redden.
[permalink] geplaatst op 19 maart 2005, 3:12 uur
3,0
[permalink] geplaatst op 28 september 2005, 14:20 uurGisteravond zitten bekijken.. moet zeggen ik had nie zn hele hoge verwachting maar ik vond de film zelfs grappig en spannend. mooi geluid in verwerkt zeker met dolby. goed te doen deze film
3,0 *
0,5
[permalink] geplaatst op 30 september 2005, 0:00 uurMensen, geloof het of niet, voor deze film heb ik speciaal een account hier aangemaakt.
Opzich zou de film leuk KUNNEN zijn, echter, TOTAAL MISLUKT komt meer in de buurt.
Bij vlagen heb je het idee naar Thunderbirds te kijken. De special effects... tsjah... ik heb het idee dat de acteurs allemaal een uurtje zijn ingehuurd en de rest met de pc in elkaar gezet is. Zo onrealistisch als dit heb ik ze nog niet veel vaker gezien.
Ik had misschien te hoge verwachtingen...
[permalink] geplaatst op 12 oktober 2005, 22:36 uurbeetje matte film, special effects zijn matig.........verhaaltje is dun.........
matig tussendoortje
2,5
[permalink] geplaatst op 23 oktober 2005, 12:18 uurjaja daar gaan we weer
oke geen top film maar zo erg is hij nu ook weer niet.
beter dan gtst toch ,
kennet
[permalink] geplaatst op 7 november 2005, 22:32 uurIk heb de film bekeken en ik moet zeggen, een waardeloze film!!
Bij gebrek aan geld (waarschijnlijk) hebben ze verschrikkelijk bezuinigd op de effecten. Sommige stukken in de film lijken werkelijk nergens naar.
Jammer, pure tijdverspilling.
[permalink] geplaatst op 25 november 2005, 19:16 uurheb de film opgezet en niet lang daarnaar weer afgezet. slecht acteer werk ,slechte special effects.gewoon bagger.niet kijken zou ik zeggen
0,5
[permalink] geplaatst op 23 januari 2006, 22:19 uurGrappig, moest na het zien van de titel meteen denken aan een spin-off van mortal kombat, dan kijk ik naar de acteurs, zit er iemand in van mortal kombat (Linden Ashby). De hele film heeft helemaal niks met mortal kombat te maken
Vond het een matige film.
(en dat komt niet omdat ie njiks met MK te maken had)
0,5
[permalink] geplaatst op 24 januari 2006, 0:13 uurWat een f*** film zeg.
Dan was Cliffhanger toch wel een heel stuk beter.
Alles leek wel nep, explosies, val in het ravijn, lawines.
0,5
[permalink] geplaatst op 13 augustus 2006, 0:27 uurwat een slechte film is dit, ik heb hem na 20minuten afgezet ik kon er gewoon niet meer naar kijken, doordat alles zo nep was! 0,5* (het is dat je niks lagers kunt geven)