134.886 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.421 berichten | 4.928.759 stemmen

locatie: Films » House of Wax (2005) » Info

Horror / Thriller
113 minuten

geregisseerd door Jaume Collet-Serra
met Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray en Paris Hilton

Een groep tieners komt met autopech vast te staan in het stille stadje Ambrose. Hier worden zij de prooi van een aantal moordzuchtige broers. Ze ontdekken dat de broers de hoofdattractie van het plaatsje, het wassenbeeldenmuseum, aan het uitbreiden zijn. Ongelukkige bezoekers van het plaatsje worden door hen tot wassenbeelden getransformeerd.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juni 2011, 21:19 uur
House of Wax is alweer een lange tijd ik die heb gezien.
Moet zeggen, prima film.
Eens een heel andere horrorfilm dan normaal gesproken.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juli 2011, 8:55 uur

House of Wax (€ 7,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

House of Wax (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juli 2011, 0:35 uur
Aardige film, met een paar aardige kills. Het idee van wax is best origineel, je moet er maar opkomen. Ik ben wel benieuwd geworden naar het origineel, binnenkort maar eens opzoeken.

In het begin is mij wel wat langdradig. Daarna gaat het soms wel weer wat te snel. Hadden wel wat leukere kills bij gekund. Maar overal een aardige film.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juli 2011, 17:52 uur
Het is een soort van en remake.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juli 2011, 19:34 uur
Herzien en viel eigenlijk wel mee. Als horror filmpje met vrienden is het prima te doen, het kent een heerlijk tempo, spanning en op de juiste momenten wat schrik momenten en gore. Dat dit eigenlijk te slecht is voor woorden mag wel duidelijk zijn, maar wat ik mijn eerste kijkbeurt niet deed was echt genieten. Geen kritisch vlakpunt hier, gewoon lekker vermakelijk en ondanks de speelduur toegankelijk slecht. 2 sterren

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 augustus 2011, 0:31 uur
Ik erger me groen en geel aan deze film, zoals die ene gast die ff naar de wc moet bij die man van de garage en dan gewoon heel brutaal wat rond gaan snuffelen tussen andermans spullen. En ook als die jongen en meid voor het eerst bij het House of Wax komen terwijl het gesloten is toch gewoon heel brutaal naar binnen, maar ze vinden het wel heel raar als ze wel in de problemen komen.
wat een randdebielen, die vragen er gewoon om dat ze vermoord worden, en terecht . Brutale lui, wat denken ze wel niet. Kijk dat is nou onlogisch een film inelkaar flatsen, maak er dan geen als je gebrek aan inspiratie hebt.

movie-edje
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 september 2011, 17:14 uur
Vond deze film redelijk goed,

het ging een keer over iets anders, want Sream en I know what............hebben we onderhand wel gezien.

Begint goed, en die 2 psycho-broers doen het goed!
De moordscenes zijn heerlijk om naar te kijken.

Spannend was het ook wel!

En ik irriteerde me niet aan Hilton, ze past goed in deze horror kaarsvet filmpje!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 november 2011, 0:08 uur
Aardige film, leuk om een keer te kijken. Spannend werd hij eigenlijk niet maar het verhaal was wel grappig. Gelukkig had Paris een niet al te grote rol zodat ik me daar niet echt aan kon storen.
Dat gedoe met al die wax was leuk gedaan. Een zesje.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 november 2011, 11:44 uur
Deze film heb ik ook gekeken goed verhaal maar niet super eng 3,5

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 november 2011, 10:29 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Dit soort films zijn vaak voor een spotprijsje op DVD markten, kleine winkels zoals Boeken Voordeel etc te krijgen. Vaak voor niet meer dan € 2,00. Voor die prijs kan ik ze niet laten liggen, als je ze huurt bij een videotheek kosten ze meer en illegaal downloaden, daar doen we natuurlijk niet aan. O-)
Over het filmpje verder; echt een dertien in een dozijn filmpje. Niet onaardig, maar ook niet super. Het kijkt allemaal wel lekker weg. Echt schokkend vond ik het niet. Hoe meer horrorfilms je ziet, hoe minder impact moordscènes zoals onthoofding met een schaar, doorboring hoofd met spies etc op je hebben. Het einde met het brandende House of Wax vond ik wel aardig en die meiden zagen er ook best wel aantrekkelijk uit. Die stripscène van Paris Hilton had voor mij best wel langer mogen duren. :)

neysen1985
3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 februari 2012, 17:30 uur
ach jongens gewoon lekker veel gillen, bloed en gore, een paar mooie actrices en een paar scènes van originele aard, kan toch niet mis?
Absoluut niet zo goed als mijn persoonlijk favoriet orphan van jaume collet sera, maar hij is dan ook zekers niet slecht.
een horror die doet wat hij moet doen!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2012, 11:02 uur
aardige film, heb me niet verveeld, buiten het eerste halfuur
het eerste halfuur duurde veel te lang, gebeude niks en zie ja al in honderden andere films
zeer leuk uitgewerkt al hangde het verhaal toch niet altijd even goed in elkaar, origineel verhaal, aantal wendingen in de film. paris acteerde voor mij toch nog goed, vond ze nog wel mooi in deze film. Sommige letten niet meer op haar acteerprestaties en zeggen al op voorhand dat ze slecht acteerd. Slecht acteren deed ze toch niet. ze deed haar best. leuke muziek, behalve op het einde, leuke moorden maar echt eng werd het nooit. leuke scene in de cinema. duurde lang, maar stoorde mij niet.

niet teveel nadenken, zeuren over deze film, gewoon eens kijken want het is een originele film
3/5
***