134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.485 berichten | 4.928.841 stemmen

The Haunted House of Horror (1969)

Alternatieve titel: Horror House

Haunted House of Horror, The (1969)
16 stemmen | gemiddelde 1,84
mijn stem:
Verenigd Koninkrijk
Horror / Thriller
79 minuten

geregisseerd door Michael Armstrong
met Frankie Avalon, Jill Haworth en Dennis Price

Chris en zijn vrienden besluiten een nachtje in een oud huis door te brengen. Helaas worden ze een voor een vermoord, en moeten ze de moordenaar ontmaskeren voordat ze er allemaal aan moeten geloven.

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 september 2009, 21:02 uur
Krijgt de állerlaagste waardering in de veronica-gids, nl. 0,5 sterren.
Juist daarom wil ik deze graag zien vrijdagnacht! :)

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 oktober 2009, 4:34 uur
Echt Haunted is dit huis niet. Dit is een simpele slasher met een verklaring die totaal uit de lucht komt vallen. Het wil nooit echt spannend worden en de ontknoping is teleurstellend. Ik heb trouwens wel een zwak voor de mode uit die tijd, en vooral de dames waren niet vervelend om naar te kijken...

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Haunted House of Horror (€ 19,48)
gratis verzending

Haunted House Of Horror (Import) (€ 19,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 oktober 2009, 17:00 uur
Frankie Avalon, de koning van de Beach films, speelt de hoofdrol in deze Britse horrorfilm.
De film is best bloederig, maar nergens goor, en bevat genoeg groovy muziek / kleding om het meer dan interessant te maken voor mij.
Fijne film, die nergens eng wordt!

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 oktober 2009, 19:51 uur
Die 0,5* in de Veronica-gids waar ik het over had, is wellicht wat overdreven laag. Maar aan de andere kant vond ik hem toch wel vrij saai. De film neemt een vrij lange aanloop (het feestje), en als ze dan in het "haunted" huis zijn, gebeurt er ook al niet zo heel erg vreselijk veel. Ook zien de bloederige scènes er gedateerd uit.

Snap niet dat ik altijd maar die late nachtfilms op de BBC blijf kijken.
Zal wel te maken hebben met slaapgebrek. Misschien toch eens wat minder koffie drinken 's-avonds :)