Yeoseonsaeng vs Yeojaja (2004)
Alternatieve titels: Lovely Rivals, Teacher VS Student

6 stemmen | gemiddelde 3,41
Zuid-Korea
Komedie119 minuten
geregisseerd door
Gyu-seong Jangmet
Ji-hun Lee,
Jung-ah Yum en
Se-yeong LeeYeo Mi-ok is lerares op een middelbare school, bekend om haar opvliegende karakter. Één van haar studenten, Ko Mi-nam valt voor de nieuwe zangleraar, waar ook Yeo Mi-ok een oogje op heeft en er ontstaat een strijd tussen de studente en de lerares om de zangleraar.
2,5
[permalink] geplaatst op 8 februari 2005, 21:00 uurEen aantal dingen wat ze als leraar doen in deze film had in Nederland zeker niet door de beugel gekunt, maar goed dat ter zijde.
De film was op sommige momenten nog best vermakelijk, vooral in het begin wel, alleen op den duur werd het steeds erger qua voorspelbaarheid en het standaard Koreaans romantische/komedie style, niet echt positief voor mij eerlijk gezegd.
Ik durf nog net een 2,5* te geven.
3,5
[permalink] geplaatst op 14 maart 2006, 22:18 uurWat hemdale al aangaf, zaten er wat scenes in deze film die echt op het randje zaten. Waar de film was verder wel aardig. Humor was wel wat slapjes en meer bedoelt voor het jongere publiek denk ik. Se-yeong Lee speelde weer een sterke rol als bijdehandje en wat meer attitude net als in de film "When i turned nine"
3,5
[permalink] geplaatst op 19 oktober 2006, 0:54 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenIk vond het een leuke film.
De relatie tussen kind - leraar is natuurlijk nogal wat vreemd, maar ik vond het wel prachtig hoe die kleine krullebol steeds op allerlei manieren haar lerares weer terug pakte. en uiteindelijk alles weer goed kwam