Paranoid (2000) (I)

geregisseerd door
John Duiganmet
Jessica Alba,
Iain Glen en
Jeanette TripplehornChloe, een fotomodel, wordt geplaagd door geheimzinnige telefoontjes. Bang dat ze achtervolgd wordt door een stalker, wil ze graag voor een paar dagen de stad verlaten. Ze gaat in op het aanbod van haar nieuwe vriend, een popzanger, om het weekend met zijn voormalige bandleden door te brengen op het platteland. Eenmaal aangekomen blijkt Chloe in een nachtmerrie verzeild te zijn geraakt. Ze wordt midden in de nacht wakker in een vreemd bed en ze heeft geen idee wat er die avond is gebeurd. Dan vindt ze een videoband die haar grootste angst bevestigd.
2,0
[permalink] geplaatst op 17 mei 2002, 0:02 uurOnderhoudende thriller. Vooral in het begin best beklemmend. Het plot is aardig maar had veel intelligenter gekunt. Jessica Alba acteert geloofwaardig en is niet onaangenaam om naar te kijken.
1,5
[permalink] geplaatst op 19 september 2002, 17:28 uurLawn Dogs van Duigan was de reden dat ik deze huurde, domper, wazig onsamenhangend en crappy acteerwerk, behalve van Tripplehorn die er overigens beter uitziet dan Alba. Lawn Dogs is veeeeel beter(maar niet op video te krijgen volgens mij).
2,5
[permalink] geplaatst op 4 januari 2006, 10:52 uurAardig Psychologisch Drama met een goede cast. Jammer genoeg is de film veel te traag en zijn de spannende momenten schaars. 2,5*
1,5
[permalink] geplaatst op 9 april 2006, 20:04 uurErg laag gemiddelde, je denkt dan maar anderhalf uur naar Alba kijken. Prachtige vrouw, een dromerige blik, geweldige uitstraling, een typische one-of-a-kind look en een zwoele hypnotiserende stem. Maar de film is zo beroerd nog niet.
Onderhoudende thriller. De sfeer is zeer goed en dat vind ik 1 van de belangrijkste onderdelen voor een film, acteerwerk matig (vooral dat van Barton), weinig spannende momenten maar de sfeer is gewoon heerlijk. Niets bovengemiddelds maar gewoon een leuk filmpje. 3,5*
[permalink] geplaatst op 9 april 2006, 21:03 uurIk snap juist helemaal niet wat iedereen in die Alba ziet, buiten een zeer matig actrice ook echt een gigantisch suffe uitstraling.
[permalink] geplaatst op 9 april 2006, 22:41 uurDark Angel, aflevering 1, die rode jurk.
Geloof maar dat het daar allemaal begonnen is. Daarna is het wat mij ook allemaal misgelopen, maar toch.
2,5
[permalink] geplaatst op 9 april 2006, 22:59 uurVind Jessica Alba wel een aardige actrice opzich.
In Sin City vond ik haar redelijk goed acteren.
Ik ga de film zeker nog een keer herzien, kan ik ook op de sfeer letten.
Heb ik nog niet echt opgemerkt.
[permalink] geplaatst op 10 april 2006, 13:25 uurInderdaad, Jessica Alba kan wel degelijk acteren, daarnaast heeft ze ook nog een prettige uitstraling. Zie Sin City.
1,5
[permalink] geplaatst op 10 april 2006, 23:09 uurKan ze ook zeker. Alleen heeft Alba nog niet zo gek veel films waar ze kan laten zien wat ze kan. In The Sleeping Dictionary is Alba heel goed bezig.
3,5
[permalink] geplaatst op 4 september 2006, 11:55 uurInderdaad een onderhoudende thriller. 3,5*
2,5
[permalink] geplaatst op 20 december 2006, 13:13 uurhet verhaal vind ik goed en boeiend, maar ik vind het heel slecht uitgewerkt waardoor de film zelfs saai begint te worden.. met dit verhaal hadden ze iets veel beters kunnen doen, er is gewoon geen spanning terwijl dat wel zou moeten..
*2.5*
4,0
[permalink] geplaatst op 22 april 2007, 10:39 uurIk vind het een goede film en begrijp niet dat die hier zo laag scoort.
3,5
[permalink] geplaatst op 29 juni 2007, 19:47 uurLientjuh schreef:
Ik vind het een goede film en begrijp niet dat die hier zo laag scoort.
Ik geef je geen ongelijk.....vond em ook aardig.
Vooral Jessica Alba....1 van m`n favoriete actrices.
Goeie film.
[permalink] geplaatst op 13 maart 2010, 14:26 uur2,0*
Wat een gare film zeg...
What was Jessics thinkin' :S
Blarown
[permalink] geplaatst op 3 januari 2011, 9:28 uurgeen hele goeie film,
maar toch redelijk.
ik vond alleen het acteerwerk van Alba niet heel goed, maar zij was niet de enige,
er zaten er maar een paar tussen die niet kunnen acteren...