Stealth (2005)

geregisseerd door
Rob Cohenmet
Josh Lucas,
Jessica Biel en
Jamie FoxxLuitenants Gannon, Wade en Purcell krijgen de opdracht een geheim Artifical Intelligence-programma te ontregelen. Het systeem is op hol geslagen en er dreigt een nieuwe Wereldoorlog als de piloten hun opdracht niet kunnen volbrengen.
4,0
[permalink] geplaatst op 18 februari 2012, 17:02 uurhet verhaal is matig en het acteerwerk is vrij zwak maar de special-effects zijn ronduit fantastisch. verre van hoogstaand, maar zeer vermakelijk! een snack en een drankje erbij, verstand op nul and enjoy! stem verhoogt naar een dikke 4
3,0
[permalink] geplaatst op 3 maart 2012, 11:20 uurAls je van special effects houdt moet je deze zien. Alles, zoals acteren, geloofwaardigheid en het hele verhaal lijkt daaraan ondergeschikt te zijn en dat vond ik dan wel een beetje jammer.
Het koste mij regelmatig moeite geboeid te blijven.
3,0
[permalink] geplaatst op 3 maart 2012, 14:37 uurEen beetje een standaar actiefilm, leuk om een keertje te kijken meer niet. Niet echt een bijzonder verhaal of super geacteerd.
2,0
[permalink] geplaatst op 4 maart 2012, 12:17 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenDuidelijk een film van voor de financiële crisis. Althans, ik mag hopen dat regisseurs sindsdien wat bewuster met hun geld omgaan. Een budget van honderd miljoen dollar voor een film als deze is gewoon een lachertje. Je kunt toch niet het eerste de beste middelmatige script in zo’n miljoenenproductie verwerken. Ik mag graag naar vliegtuigfilms kijken. Oude of moderne, bestaande of futuristische, het maakt mij niet uit. De effecten zijn goed (mag natuurlijk ook wel voor zo’n bedrag), behalve wat random spektakel valt er weinig te genieten. De personages zijn eerder vervelend dan dat ze enige sympathie opwekken. De robot is een kopie van die van 2001: A Space Odyssey. Inclusief de lipleesscene. Op wat stomme wendingen na is de film vrij voorspelbaar. De tweede helft heb ik nauwelijks nog gevolgd. Matig.
2,5
[permalink] geplaatst op 7 maart 2012, 16:32 uurStandaard filmpje. Vermakelijk om een keer te kijken.