Nightmare Circus (1974)

geregisseerd door
Alan Rudolphmet
Andrew Prine,
Manuela Thiess en
Sherry AlberoniDrie showgirls, die op hun weg zijn naar Las Vegas, krijgen autopech en komen vast te zitten midden in de woestijn. De volgende ochtend biedt de vriendelijke Andre zijn hulp aan. Maar het blijkt dat Andre een maniak is, die vrouwen vasthoudt op zijn boerenerf, en ze traint om circustrucs te op te voeren.
2,0
[permalink] geplaatst op 16 januari 2009, 22:10 uurMedia Blasters (Shriek Show) brengt hem deze maand in de States uit op DVD, maar de extreem lage IMDb-rating heeft mijn interesse gekoeld.
Het plot wijst bovendien ook in de richting van een goedkoop horrorvehikel.
2,0
[permalink] geplaatst op 21 juli 2010, 13:16 uurEen maniak houdt een aantal vrouwen gevangen op zijn farm en behandelt ze als dieren, eigenlijk nog erger want hij ketent ze vast en gebruikt de zweep. Als ze proberen te ontsnappen gebruikt hij ze als voer voor zijn beesten of voor een gevaarlijke gek die opgesloten zit in een tuinhuisje. De film bevat heel weinig naakt maar wel wat gore. Dus zijn de titels "Nightmare Circus" en "Terror Circus" representatiever. De vertolkingen en het scenario zijn maar matig, toch wordt er aan een bescheiden spanning gewerkt. Doorsnee horror, alleen voor die-hard fans van oude griezelfilms.