132.167 gebruikers | 83.092 films | 30.180 regisseurs | 3.420.597 berichten | 4.773.616 stemmen

Barbie as The Princess and the Pauper (2004)

Alternatieve titel: Barbie - De Prinses en de Bedelaar

Barbie as The Princess and the Pauper (2004)
51 stemmen | gemiddelde 2,92
mijn stem:
Animatie / Muziek
85 minuten

geregisseerd door William Lau
met de stemmen van Kelly Sheridan, Ellen Kennedy en Alessandro Juliani

Het verhaal over prinses Annelise en de bedelaarster Erika. Ondanks het grote verschil in afkomst lijken ze verbazingwekkend veel op elkaar. Wanneer de prinses ontvoerd wordt, moet Erika een grote rol spelen in de zoektocht, wat haar een kijkje geeft in het leven van een prinses.

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 februari 2006, 15:31 uur
Erg saai en ik schaam me eigenlijk om een bericht te schrijven maar ja ik geef h,m 1 *

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 januari 2007, 17:30 uur
Ach, samen met mijn kleine nichtje gekeken en die had er zo'n pret van, 2.0* (mede door mijn nichtje, hoewel zij wou dat ik een 5 gaf...).

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2008, 15:13 uur
Áárgh! Lijkt me zó ontzéttend sáái!!!!! Ik zal deze film nóóit willen zién!!!!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2009, 17:36 uur
kwinz schreef:
Áárgh! Lijkt me zó ontzéttend sáái!!!!! Ik zal deze film nóóit willen zién!!!!

Saai? Mwah...
Ontzettend vervelend en retarded? Ja :D

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 mei 2009, 13:39 uur
zeer mooie en knap gezongen kinderfilm ^^

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2009, 9:20 uur
Weer zo'n barbiefilm. Na de notenkraker slagen ze er in om de slechtste animatie neer te zetten die denkbaar is. Zelfs het gebruik van een bekend verhaal helpt niet en maakt er geen algemene familiefilm van. Het hoeft geen topper te zijn, en de film is voor een jong publiek. Maar dit is echt wel slecht.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2009, 9:42 uur
Mijn dochter zit te genieten op de bank, dus voor de meisjes is het een mooie film. Ik moest een 5 geven, maar ik compenseer het door een 4 te geven.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 oktober 2010, 19:00 uur
Ik vraag me af waarom volwassenen naar een kinderfilm zitten te kijken als ze weten dat ze hun verstand toch niet op kinderniveau kunnen zetten. Ik hoop die eigenschap van mij niet te verliezen, want ik vind Barbiefilms zeker niet slecht. :)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2012, 3:55 uur
Erg leuke film. dit is een van de betere barbie films. als er Walt Disney bij had gestaan had ik het zeker geloofd. leuke liedjes redelijk tot goed geanimeerd. leuk voor de kleintjes maar als volwassen kan je zeker meekijken...