Throttle (2005)

geregisseerd door
James Sealemet
Grayson McCouch,
Adrian Paul en
Jefferson ArcaOpgesloten in een ondergrondse parkeergarage, moet een zakenman zien te ontsnappen aan een mysterieuze moordenaar. Tegelijkertijd probeert hij te achterhalen wie hem vermoord wil hebben.
2,5
[permalink] geplaatst op 23 juli 2005, 0:08 uurNiet echt een boeiende film, wel een leuke film als je toch niks te bekijken heb. 2.5 ster voor een film die je toch wel wilt af kijken.
5,0
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2005, 17:04 uurIk vond de film wel goed. De smaak van iedereen is toch anders. Voor mij krijg deze toch 5 sterren.
3,5
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2005, 22:21 uurPrima film, heb toch op het puntje van mijn stoel gezeten!
3,5 ster
3,5
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2005, 0:44 uurBest een goede film. Er bleef voldoende spanning in zitten van begin tot eind.
2,5
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2005, 21:45 uurerg trage film, weinig actie. en er komen zo weinig personages in voor dat je al kan raden wie die mysterieuze moordenaar is. Dit had ook in 45 minuten gekunt.
[permalink] geplaatst op 24 augustus 2005, 19:04 uurMysterie schreef:
Vraagje, is er ook een film voor je, die beter is dan deze?
2,0
[permalink] geplaatst op 6 september 2005, 10:44 uurik vond het niet echt een boeiende film
0,5
[permalink] geplaatst op 7 september 2005, 7:34 uurÉén van de slechtste films die ik in tijden heb gezien!! De film is traag, ongeloofwaardig, dom en zo kan ik nog wel even doorgaan. Laat aub staan in de videotheek. Één avondje BB is leuker.
[permalink] geplaatst op 7 september 2005, 20:46 uurLeuke film, 2.5*
Best spannend.. En je begon echt te denken wie is nou de moordenaar=)
3,0
[permalink] geplaatst op 11 september 2005, 10:00 uurAardige film, niet meer dan dat.
Het eind was wat voorspelbaar en aan de flauwe kant.
3,0
[permalink] geplaatst op 15 september 2005, 12:13 uurVoor een film die totaal uit de lucht lijkt te zijn gevallen is het geen slechte film
3,0
[permalink] geplaatst op 14 oktober 2005, 21:47 uurVond deze film zeer spannend en gezien dat de film uit het niets scheen te komen een aangename verrassing. Heb me er prima mee vermaakt met de sfeer en enkele nagelbijtende scene's. Ook de acteur was best aardig. Oplettende kijkers weten al gauw na een minuut of 45 wie de killer is, maar voor mij mocht dat de pret niet drukken. Prima film die erg goed uit de verf komt ondanks het lage budget. ***
4,0
[permalink] geplaatst op 15 oktober 2005, 19:39 uurwel aardige film.
Hij lijkt inderdaad wel wat voorspelbaar.
En dat is die ook wel een beetje, maar heb hem toch maar wel uitgeken.
Wel weinig personages, kleine set.
Wel leuk om te zien, als er niks beters op TV is.
1,0
[permalink] geplaatst op 7 december 2005, 19:57 uurIk vind het moeilijk om woorden te vinden die beschrijven hoe slecht ik deze film vond, ik kijk bijna altijd een film tot het einde toe af alleen kon ik dat nu echt niet opbrengen.
Volgens mij mocht deze film niets kosten en hebben ze alleen een parkeergarage en een oude truck kunnen huren!!
Advies: niet kijken!! echt zonde van je tijd!!
3,0
[permalink] geplaatst op 10 december 2005, 12:53 uurZeer vermakelijke B film die je bijna constant op het puntje van je stoel laat zitten. Compliment voor de acteurs die hun rol goed over weten te brengen.
Jammer van de aantal ongeloofwaardige stukjes (waaronder de mist in de garage en het rustig doorlopen na een auto over je been.
Toch 3,5 * omdat ik me geen moment verveeld heb.
3,0
[permalink] geplaatst op 19 december 2005, 21:38 uurWel een aardige film, doch geen hoogvlieger.
Door het lage aantal aan personnages was snel duidelijk wie de bad guys waren. Maar toch een voldoend hoog spanningsveld gedurende de hele film met zelfs enkele nagelbijters.
[permalink] geplaatst op 4 januari 2006, 2:16 uurMysterie schreef:
Volgens mij heb jij toch een andere film gezien dan wij want deze film is alles behalve 5 sterren

ik kan je er wel wat aanraden als je wil....
[permalink] geplaatst op 30 januari 2006, 11:00 uurVoodoo schreef:
quote="Mysterie": "Ik vond de film wel goed. De smaak van iedereen is toch anders. Voor mij krijg deze toch 5 sterren."
Vraagje, is er ook een film voor je, die beter is dan deze?
Ik zou zeggen: kijk naar het stemgedrag...
1,0
[permalink] geplaatst op 6 februari 2006, 11:26 uurpure bagger film is dit zeg. De film had best aardig kunnen zijn, als de acteurs ff iets beter hun best hadden gedaan. De film is traag, saai en verschikkelijk om na te kijken.
Dit is samen met Epicenter misschien wel de slechtste film ooit die ik in mn collectie heb.
2,5
[permalink] geplaatst op 5 maart 2006, 1:28 uurDe film begon aardig, maar zakte na een half uur toch ongelovelijk in; 2*
[permalink] geplaatst op 18 maart 2006, 3:00 uurmarcelgg schreef:Voodoo schreef:
Ik zou zeggen: kijk naar het stemgedrag...
Dat moet je dus niet doen iedere smaak verschilt het kan alleen maar helpen in je keuze... ik heb bijv. films die iedereen afzeikt die ik wel aardig vindt.. Soms moet je een film wel afzien voordat je er een oordeel over kunt geven hihi....
1,5
[permalink] geplaatst op 30 juni 2006, 15:10 uurGoed verhaal, alleen de uitwerking is uitermate bedroefd. Acteurs zijn niet overtuigend. Deze film hoef je niet te zien!
1,0
[permalink] geplaatst op 11 april 2007, 16:22 uurDe verwijzing naar de film 'Duel' van Steven Spielberg die in het begin voorbij komt (letterlijk) is wel leuk, maar voor de rest een belachelijke film.
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2007, 23:18 uurzozo1000 is altijd een stem van 4 man sterk
het is een aardige film
best spannend op enige momenten
maar het is een budget movie ofwel een B film
ondanks alles geen bewaar film
de sterretje die weg te geven zijn
vooruit dan *** en dat voor een B film
rest my case
4,0
[permalink] geplaatst op 16 juni 2008, 0:44 uurik vond het een erg spannende film en een verrassing tot aan het einde wie de gek was in de auto.
2,0
[permalink] geplaatst op 20 september 2009, 22:22 uurbest wel spannende film maar ik wist al in de eerste 20 minuten wie de gek in de auto was. ik vond het erg voorspelbaar daardoor minder leuk
3,0
[permalink] geplaatst op 23 mei 2010, 18:28 uurLeuke low budget film.
De film wist mij goed in spanning te houden.
McCouch acteerd eigenlijk best goed, had ik niet verwacht. Ik zie hem wel eens voorbij vliegen in ATWT want dat kijkt mijn moeder altijd, maar hij kan echt een film dragen dat bewijst hij met deze film.
Het plot en het verhaal slaat nergens op maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb me met deze film goed vermaakt en ga hem zeker nog eens kijken.
3,0
[permalink] geplaatst op 5 juli 2011, 7:59 uurPrima klein B-filmpje dat goed gemaakt is en toch wel de nodige spanning brengt.
3,0
[permalink] geplaatst op 6 januari 2012, 11:35 uurBehoorlijk spannend,verder weinig om er over te onthouden.
1,0
[permalink] geplaatst op 14 januari 2012, 19:16 uurEnerzijds wel vermakelijk en soms best spannend. Anderzijds heel veel totaal onlogische goofs. iemand die in een stille parkeergarage een naderende jeep pas in de laatste seconden naderbij ziet komen en niets hoort is natuurlijk wel erg gemakkelijk regisseren. Dit soort gemakzucht maakt de film tot een enorm foute bedoening.