134.883 gebruikers | 85.678 films | 31.041 regisseurs | 3.507.149 berichten | 4.928.399 stemmen

locatie: Films » Bomber (1982) » Info

Komedie / Actie
101 minuten

geregisseerd door Michele Lupo
met Bud Spencer, Jerry Calà en Mike Miller

Bud Graziano is een een voormalig bokskampioen en een kapitein zonder schip. Op zoek naar een nieuwe baan komt hij de excentrieke boksschooleigenaar Jerry tegen die hij redt van een aftuiging. Door deze ontmoeting komt hij zijn oude vijand Rosco Dunn tegen, een legersergeant verwikkeld in allerlei louche praktijken. En Rosco heeft nog een appeltje met hem te schillen.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 maart 2005, 15:34 uur
Ik weet het nog goed, m'n ouders kochten in '83 ongeveer een videorecorder en dat was toen sensationeel. Dit was de eerste film die ze huurden, samen met The Dark Crystal, maar die mocht ik niet zien :(. Op dat moment had ik em gelijk 5 sterren gegeven natuurlijk, zo uitgelaten was ik! Elke willekeurige film had een 10 gekregen volgens mij, maar nu, 22 jaren later, eindelijk een beetje bijgekomen, hou ik het op 2.5*

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 maart 2008, 9:10 uur
En vallen een hoop klappen in de film, maar toch mis ik de humoristische inbreng van Terence Hill. Zijn sidekick Calà moet er nu voor zorgen maar het is allemaal erg kinderlijk. Een beetje te kinderlijk en dat doet deze zwalkende film uiteindelijk zinken.

4,5 uit 10 (2,5*)

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Bomber, The (Blu-ray) (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Bomber (€ 11,00)
gratis verzending

Bomber (€ 11,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 augustus 2009, 15:57 uur
de film is bij lange na niet bud spencer,s beste. maar is alsnog gevuld met goed veel klappen. maar dit is duidelijk een kinderfilm.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juni 2010, 11:57 uur
Redelijke film, al is ie wel wat te eentonig met al dat boksen.