Love Stinks (1999)

geregisseerd door
Jeff Franklinmet
French Stewart,
Bridgette Wilson en
Bill BellamySeth, een succesvolle schrijver van comedyseries, valt als een blok voor Chelsea. De gevoelens zijn wederzijds en ze besluiten te gaan trouwen. Chelsea ontpopt zich al snel als een kreng.
[permalink] geplaatst op 26 juli 2004, 15:06 uurIk stond er van te kijken dat deze nog niet op de site stond. Op Imdb toch 1.085 stemmen.
[permalink] geplaatst op 26 juli 2004, 15:35 uurIk kom hem ook regelmatig tegen in de uitverkoopbakken.
[permalink] geplaatst op 26 juli 2004, 15:38 uurPurmerend schreef:
En aan het gemiddelde op IMDB te zien stinkt de film zelf ook aardig

[permalink] geplaatst op 26 juli 2004, 15:54 uurJa, dat is waar. Maar vind jij nog maar een film met 1000 stemmen.
Die niet op moviemeter staat.
3,5
[permalink] geplaatst op 29 november 2004, 21:15 uurHij is leuk!
Stom.... maar leuk!
If theres any bitches in this room.
Then theres somethin I gotta say!
For all the fools,
who felt for the first
girl who comes there way!!!
3,0
[permalink] geplaatst op 27 juli 2006, 22:06 uurZo fout maar tegelijkertijd zo ontzettend leuk. Je moet er van houden en ervoor in de stemming zijn maar ik vond hem erg leuk!
3***
1,5
[permalink] geplaatst op 27 juli 2006, 22:33 uurEen soort mislukte War of the Roses. In plaats van grappig is deze film eerder irritant, de paar glimlachjes zijn niet voldoende voor een komedie.
Het einde vond ik nog het aardigst aan deze verder zeer matige film.
kiriyama
[permalink] geplaatst op 28 juli 2006, 18:30 uurHier kan ik echt NIET om lachen.
4,0
[permalink] geplaatst op 24 augustus 2006, 16:55 uurRoseRed24 schreef:
3***
Ja inderdaad, helemaal mee eens !!
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2007, 22:59 uurBeetje rare film, allemaal cameo's nee, sorry!
3,0
[permalink] geplaatst op 24 augustus 2007, 13:15 uurAllemaal flauw maar inderdaad best vermakelijk als je van wat droge humor houd.. En wat is Bridgette toch lekker
2,5
[permalink] geplaatst op 18 juli 2008, 14:40 uurIk heb hem ooit gezien, maar kan me er helemaal niets van herinneren. Geen goed teken...