geregisseerd door Hiroyuki Imaishi met de stemmen van Kappei Yamaguchi, Takako Honda en Yuko Mizutani
Pandy en Retro ontwaken naakt op aarde. Ze kunnen zich niets herinneren van hun verleden. Ze besluiten vervolgens op een rooftocht te gaan. Als ze uiteindelijk zijn opgepakt worden ze naar de beruchte Dead Leaves-gevangenis gestuurd. Daar komen ze er achter dat de gevangenen worden gebruikt voor genetische experimenten. Om te overleven besluiten ze een poging tot ontsnappen te ondernemen.
5,0[permalink] geplaatst op 19 februari 2012, 12:58 uur
Veel gepraat? Ja, al moet ik zeggen dat ik mezelf er gister op betrapte dat ik de helft van de tijd niet eens oplette wat er allemaal gezegd werd, echt belangrijk is het niet, leuk wel. Veel onzin.
Pirmais
[permalink] geplaatst op 19 februari 2012, 14:26 uur
4,0[permalink] geplaatst op 12 maart 2012, 21:56 uur
Inland Rabbit schreef: Gister herzien, blijft gestoord en geweldig, Heb er verder ook weinig over te zeggen. Kleurtjes!
Inderdaad een zeer gestoorde maar wel mooie animatiefilm, die ik nu voor de tweede keer bekeken heb maar nu wel op een 32 inch flatscreen scherm. Daar komt die ook het best tot zijn recht, zeker ook vanwege het prachtige kleurengebruik. Maar dan het verhaal; dat heeft een diepgang als van een roeiboot. Het beste is daarom deze film te bekijken zonder ondertiteling omdat je aan het niet begrijpen van het verhaal helemaal niets mist.