134.883 gebruikers | 85.680 films | 31.041 regisseurs | 3.507.175 berichten | 4.928.465 stemmen

locatie: Films » The Manster (1962) » Info

Sciencefiction
72 minuten

geregisseerd door George P. Breakston en Kenneth G. Crane
met Peter Dyneley, Jane Hylton en Tetsu Nakamura

Een Amerikaanse journalist in Japan wordt erop uit gestuurd om een excentrieke Japanse wetenschapper, die aan bizarre experimenten werkt, te interviewen. Wanneer de wetenschapper ontdekt dat de journalist het perfecte proefkonijn is voor zijn volgende experiment, verdooft hij hem en injecteert een serum in hem dat hem doet veranderen in een twee-koppig monster.

gebruiker
bericht

quote
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 augustus 2006, 14:05 uur
Manster :P hoe verzinnen ze het?!

quote
4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 april 2011, 22:02 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Na een bezoek aan wetenschapper met vaag verhaal over studie naar kosmische straling en mutaties heeft Amerikaanse journalist last van hoofdpijn en pijn in z'n nek.
Yuk!! prof het hem een spuitje gegeven en nu groeit er een tweede hoofd uit z'n nek!!
En daar wordt je behoorlijk agressief van..
Film trapt fantastisch af met wat mislukte experimentjes van de prof, maar middenstuk is wat bedaarder..om vervolgens toe te werken naar geweldige laatste helft.
Fraaie make-up-FX als er een oog in de schouder van de journalist zit, voor het overige bungelt het tweede hoofd er maar wat bij.
Desalniettemin wederom een briljant staaltje drive-in-cinema voor de liefhebbers.