Honeymoon in Vegas (1992)
Alternatieve titel: Liefdesnest in Las Vegas

419 stemmen | gemiddelde 2,71

Komedie /
Romantiek96 minuten
geregisseerd door
Andrew Bergmanmet
Nicolas Cage,
James Caan en
Sarah Jessica ParkerEen moeder die op sterven ligt laat haar zoon Jack (Nicolas Cage) beloven nooit te zullen trouwen. Deze belofte zorgt voor een psychische blokkade waardoor Jack zich niet wil binden aan zijn verloofde Betsy (Sarah Jessica Parker). Op een gegeven moment besluiten ze toch de knoop door te hakken en gaan naar Las Vegas om te trouwen. Daar doet Jack z'n best om het huwelijk op alle mogelijke manieren uit te stellen. Hij raakt verzeild in een spelletje poker waar hij $65.000 verliest aan beroepsgokker Tommy Korman (James Caan). Deze is bereid de schuld kwijt te schelden als hij één weekend mag doorbrengen met zijn verloofde.
2,5
[permalink] geplaatst op 16 april 2009, 21:56 uurSpetie schreef:
Jammer alleen van die Elvis-muziek
excusez moi?

3,0
[permalink] geplaatst op 16 april 2009, 23:40 uurAddictedToMovies schreef:Spetie schreef:
excusez moi?
Ik vind Elvis een bloedirritant figuur en zijn muziek is helemaal niet te harden. Vandaar mijn opmerking.

1,0
[permalink] geplaatst op 17 april 2009, 11:42 uurCage zat wel prima in zijn rol, maar ik vond het verhaaltje zeer voorspelbaar en weinig amusant. En Las Vegas is zelden zo saai en kleurloos in beeld gebracht.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 oktober 2009, 13:02 uurLeuke komedie, met een verrassend goede Sarah Jessica Parker, hoewel zij helemaal niet tot m'n favorieten behoort.
Ook Nicolas Cage en James Caan waren goed.
Simpel verhaaltje dat best te genieten is.
[permalink] geplaatst op 6 maart 2010, 13:03 uurJaren terug toen ik deze film heb gezien vond ik hem best vermakkelijk.
5,0
[permalink] geplaatst op 19 april 2010, 17:39 uurNicolas Cage vind ik niet zo'n beste acteur en Sarah Jessica Parker geen aantrekkelijke actrice. Toch verrassend en eigenaardig genoeg heel leuke film, ook wel dankzij een gluiperige rol van James Caan en die Elvis-imitaties. Het gegeven in ruil voor een som geld met iemands anders geliefde door te mogen brengen, doet me denken aan Indecent Proposal (1993) met Robert Redford, alleen is de uitwerking in deze film geheel anders. 4.0
2,5
[permalink] geplaatst op 4 juni 2010, 19:14 uurNiet erg komisch, maar geen onaardige film.
4,0
[permalink] geplaatst op 18 december 2011, 19:10 uurDit was nog een leuk filmpje. Het uitgangspunt deed me denken aan Indecent Proposal, maar in deze film gaat het er toch luchtiger aan toe.
De cast zat wel goed in z'n rol. De film bestond uit allemaal Elvis liedjes, maar eigenlijk stoorde het niet en versterkten ze wel het verhaal.
De film is wel redelijk voorspelbaar, maar desondanks stoorde dit niet.
'k vond het eigenlijk wel een goeie film die het bekijken waard is. Een aanrader.