The Galaxy Invader (1985)

6 stemmen | gemiddelde 1,50
Sciencefiction79 minuten
geregisseerd door
Don Dohlermet
Faye Tilles,
Richard Dyszel en
Greg DohlerEen buitenaards ruimteschip maakt een noodlanding in een moeras, ergens in het zuiden van de Verenigde Staten. De lokale, hillbilly-gemeenschap reageert zoals ze bij elke buitenstaander doen, ze jagen de buitenaardse wezens op. Dit laten de aliens niet op zich zitten.
1,0
[permalink] geplaatst op 29 mei 2006, 21:06 uurVery low budget met lelijke acteurs die absoluut niet kunnen acteren en man in een groen pak die moet doorgaan voor ruimtewezen.
4,0
[permalink] geplaatst op 3 mei 2009, 16:59 uurIemand die van de dvd af wil ? Vhs is natuurlijk ook goed.
2,0
[permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 0:36 uurDe special FX: Een paar vuurpijlen en zo'n pop die je buiten zet als iemand 50 jaar wordt.
De dames die het monsterpak hebben gemaakt hebben zichzelf overtroffen.
Plot en acteerprestaties zijn minder om over naar huis te schrijven, maar vooruit we hebben ze wel eens slechter/saaier gezien.
Drol van een film natuurlijk dit, maar wekt bij vlagen wel sympathie op.
4,0
[permalink] geplaatst op 7 mei 2010, 18:42 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenEen UFO land nabij een boerderij waar een familie van rednecks woont, de vader, een constant dronke boer met een kapotgeknipt shirt en veel goedkoop bier stuit samen met zijn zoon op de reiziger. Een groene man, en opent de klopjacht, niet veel later wordt de groene man gevangen genomen.. Maar natuurlijk wordt hij bevrijd en rent hij samen weg met onze Fiend (Don Leifert).
Daarna is het de rest van de film jagen op en opgejaagd worden door onze Galaxy Invader.
De effecten zijn zo als je van Dohler gewend bent lekker cheesy en onzettend charmant! De scene waar de dronke pa door zijn vrouw van een berg wordt geknikkerd moet je zien!!
Zeer genietbaar werkje van een van de meesters van de low budget sci-fi, Don Dohler die helaas op een veels te jonge leeftijd is overleden. Hij heeft wel iets nagelaten, waar ik en ik hoop vele mensen nog jaren van mogen genieten!