Japan / Verenigde Staten Animatie / Sciencefiction
109 minuten
geregisseerd door Noboru Ishiguro en Carl Macek met de stemmen van Jonathan Alexander, Wayne Anthony en Etienne Dannuett
In 1999 stort een buitenaards ruimteschip op aarde neer. De lading is uiterst kostbaar: de sleutel die de robottechnologie tot een onoverwinnelijk wapen maakt. Tien jaar later wordt de wereld opgeschrikt door een alles verwoestende aanval uit de ruimte. De aardse verdediging houdt stand. Nu, in 2027, is opnieuw een oorlogsvloot ruimteschepen onderweg. Ditmaal om de aarde voorgoed te vernietigen. De overmacht lijkt dit keer te groot...
3,0[permalink] geplaatst op 20 juni 2004, 20:31 uur
Ik twijfel licht aan de juistheid van het plot, het is simpelweg te lang geleden dat ik deze film heb gezien ... weet alleen nog wel dat de film heel erg tegen viel, vooral het einde was erg onbevredigend. Corrigeer dus gerust een eind weg, als het plot niet (helemaal) klopt.
pascal83 schreef: Ik twijfel licht aan de juistheid van het plot, het is simpelweg te lang geleden dat ik deze film heb gezien ... Corrigeer dus gerust een eind weg, als het plot niet (helemaal) klopt.