134.885 gebruikers | 85.685 films | 31.043 regisseurs | 3.507.273 berichten | 4.928.605 stemmen

That Midnight Kiss (1949)

That Midnight Kiss (1949)
3 stemmen | gemiddelde 3,50
mijn stem:
Muziek / Romantiek
96 minuten

geregisseerd door Norman Taurog
met Kathryn Grayson, José Iturbi en Ethel Barrymore

Abigail Trent Budell is een rijke weduwe die ooit plannen had voor een opera-carrière. Ze hoopt nu dat haar kleindochter Prudence in haar plaats een succesvolle opera-carrière zal hebben, en investeert in een lokaal orkest ter ondersteuning. Dan ontmoet Prudence de vrolijke vrachtwagenchauffeur Donnetti, van wiens stem ze onder de indruk is. Ze wil hem graag als tenor, maar de oudere Betelli is reeds daarvoor aangenomen.

gebruiker
bericht

quote
4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2010, 13:36 uur
Een heerlijk ongecompliceerde film met mooie muziek. De stemmen van Kathryn Grayson en Mario Lanza zijn nog steeds een genot om aan te horen en hun acteertalent een genoegen om te zien. Voor mij een 8.

quote
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 maart 2011, 10:04 uur
Nog zo'n musicalletje uit de 40 en 50-er jaren waar het verhaaltje op voorhand is gekend : met de romance gaat het goed, dan weer niet en uiteindelijk is everybody happy.
Gelukkig is er de muziek en hier zijn het gevestigde waarde Kathryn Grayson en "debutant" Mario Lanza die vooral opera-liederen brengen maar ook af en toe een Jerome Kern song. Dit is natuurlijk wel genietbaar en daar was het toch om te doen. Lanza zou trouwens nadien hoge toppen scheren, vooral ook in de populaire muziek.