And Starring Pancho Villa as Himself (2003)

54 stemmen | gemiddelde 2,69

Drama112 minuten
geregisseerd door
Bruce Beresfordmet
Antonio Banderas,
Eion Bailey en
Alan ArkinPancho Villa (Antonio Banderas) speelt de hoofdrol in dit waargebeurde verhaal over hoe deze Mexicaanse revolutionair een cameraploeg vanuit Hollywood toelaat om hem te filmen in de strijd.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 juli 2004, 0:51 uurAardige film. Verveeld niet echt door de vele gevechten, maar vaker dan 1 keer hoef ik hem toch ook niet te zien; 3 sterren....
3,0
[permalink] geplaatst op 18 juli 2004, 23:37 uurZitten mooie momenten in, maar de film impliceert wel vaak dat mensen vroeger dommer waren dan nu. Het doet allemaal wat naief aan. Banderas is wel weer eminent.
[permalink] geplaatst op 26 juli 2004, 10:37 uurAfgelopen weekend was voor mij het weekend van de teleurstellende film.
Het gebeurt niet vaak dat ik een film niet uitkijk maar bij deze film kon ik mij niet verzetten om het laatste halfuur ook nog uit te kijken. Daarom zal ik op deze film ook geen stem uitbrengen.
Wat ik wel van de film gezien heb vond ik s a a i.
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2004, 17:02 uurIk ben wel geinteresseerd in de originele film (de documentaire waar hij zelf in speelt). Weet iemand waar ik kan vinden?
[permalink] geplaatst op 10 september 2004, 17:08 uurmvkooten schreef:

2,0
[permalink] geplaatst op 2 november 2008, 2:03 uurDit is inderdaad een drama.
Poeh, wat taai om doorheen te komen.
[permalink] geplaatst op 2 april 2010, 12:22 uur
[permalink] geplaatst op 13 oktober 2011, 21:40 uurThaMovieVoter schreef:Als je de film goed bekeken hebt, dan weet je ook dat er bij het einde vermeld werd dat die docu verloren is gegaan
'Presumably lost' las ik ook op vele plaatsen, met hier en daar nog stills;
klik.