134.885 gebruikers | 85.682 films | 31.041 regisseurs | 3.507.216 berichten | 4.928.538 stemmen

Emil und die Detektive (2001)

Alternatieve titel: Emil and the Detectives

Emil und die Detektive (2001)
26 stemmen | gemiddelde 1,94
mijn stem:
Duitsland
Familie / Avontuur
111 minuten

geregisseerd door Franziska Buch
met Tobias Retzlaff, Anja Sommavilla en Jürgen Vogel

Emils vader verliest de kans op een baan wanneer zijn rijbewijs wordt ingenomen. Tijdens de zomervakantie wordt Emil naar zijn tante in Berlijn gestuurd, maar niet voordat hij 1500 mark uit zijn kluisje heeft gehaald. Met dit geld wil Emil een nieuw rijbewijs voor zijn vader kopen. In de trein wordt hem door de sluwe meneer Grundeis het geld afhandig gemaakt. In Berlijn zet Emil de achtervolging in op deze man en krijgt daarbij hulp van het brutale meisje Pony.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 januari 2006, 19:14 uur
Leuke kinderfilm maar verder niet meer.
Beetje standaard.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2007, 18:21 uur
Kijk hem op school. BORING

Pvt. Sanders
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 mei 2007, 13:48 uur
Ik heb 'm op school gekeken en het is echt kots materiaal. Slechte muziek standaard scenario en slecht geacteerd. De bedoeling is om het af en toe spannend te maken maar spannend nee. Ik heb volgens mij zelfs geslapen zo saai. Geef mij maar gewoon een fatsoenlijke film en stop er mee zulke slechte films te maken!

Geen enkele ster waard.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 maart 2008, 8:56 uur
Doet geen recht aan het door mij als kind stukgelezen boek....

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 april 2008, 21:28 uur
Met school gezien. Mislukte film die mij zelden een glimlach op het gezicht wist te brengen. Acteerwerk niet goed maar is soms wel te doen.

Ga hier niet meer woorden aan vuil maken

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 april 2008, 21:29 uur
Ook op school gezien, bij maerk in de klas. Niks aan, vreselijk saai. Echte kinderfilm.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 april 2008, 21:30 uur
Paskaal schreef:

Overmorgen Lola rennt ;) Lijkt me een stuk leuker :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2009, 14:51 uur
wwelover schreef:
Kijk hem op school. BORING

heb jij een verslag van die film moeten machen??

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2009, 15:32 uur
boring, kijk hem op school whaa:(
Moet nu iets over maken, te lang:'(

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 december 2009, 19:52 uur
Wel ernstig he, gewoon iedereen moet deze film op school kijken.. nouja, in ieder geval beter dan gewoon les.. maar buiten school zou ik dit misbaksel echt niet opzetten..

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 april 2010, 17:18 uur
Hier nog iemand die hem op school moet kijken. We hebben hem nog niet afgezien, maar tot nu toe valt ie wel mee.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 april 2010, 9:27 uur
Whaha wat een geweldige film, niet dus. Slaat eerlijk gezegd nergens op. Maar he, kies hem ook niet zelf uit..

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 oktober 2010, 11:10 uur
Nou het is gewoon een leuke onderhoudende kinderfilm, geen top maar zeker het aankijken waard: 3,0