Emil und die Detektive (2001)
Alternatieve titel: Emil and the Detectives

geregisseerd door
Franziska Buchmet
Tobias Retzlaff,
Anja Sommavilla en
Jürgen VogelEmils vader verliest de kans op een baan wanneer zijn rijbewijs wordt ingenomen. Tijdens de zomervakantie wordt Emil naar zijn tante in Berlijn gestuurd, maar niet voordat hij 1500 mark uit zijn kluisje heeft gehaald. Met dit geld wil Emil een nieuw rijbewijs voor zijn vader kopen. In de trein wordt hem door de sluwe meneer Grundeis het geld afhandig gemaakt. In Berlijn zet Emil de achtervolging in op deze man en krijgt daarbij hulp van het brutale meisje Pony.
2,5
[permalink] geplaatst op 8 januari 2006, 19:14 uurLeuke kinderfilm maar verder niet meer.
Beetje standaard.
[permalink] geplaatst op 4 januari 2007, 18:21 uurKijk hem op school. BORING
Pvt. Sanders
[permalink] geplaatst op 2 mei 2007, 13:48 uurIk heb 'm op school gekeken en het is echt kots materiaal. Slechte muziek standaard scenario en slecht geacteerd. De bedoeling is om het af en toe spannend te maken maar spannend nee. Ik heb volgens mij zelfs geslapen zo saai. Geef mij maar gewoon een fatsoenlijke film en stop er mee zulke slechte films te maken!
Geen enkele ster waard.
1,5
[permalink] geplaatst op 26 maart 2008, 8:56 uurDoet geen recht aan het door mij als kind stukgelezen boek....
2,0
[permalink] geplaatst op 14 april 2008, 21:28 uurMet school gezien. Mislukte film die mij zelden een glimlach op het gezicht wist te brengen. Acteerwerk niet goed maar is soms wel te doen.
Ga hier niet meer woorden aan vuil maken
2,0
[permalink] geplaatst op 14 april 2008, 21:29 uurOok op school gezien, bij maerk in de klas. Niks aan, vreselijk saai. Echte kinderfilm.
[permalink] geplaatst op 14 april 2008, 21:30 uurPaskaal schreef:
Overmorgen Lola rennt

Lijkt me een stuk leuker

[permalink] geplaatst op 3 maart 2009, 14:51 uurwwelover schreef:
Kijk hem op school. BORING
heb jij een verslag van die film moeten machen??
[permalink] geplaatst op 3 maart 2009, 15:32 uurboring, kijk hem op school whaa:(
Moet nu iets over maken, te lang:'(
0,5
[permalink] geplaatst op 4 december 2009, 19:52 uurWel ernstig he, gewoon iedereen moet deze film op school kijken.. nouja, in ieder geval beter dan gewoon les.. maar buiten school zou ik dit misbaksel echt niet opzetten..
2,0
[permalink] geplaatst op 8 april 2010, 17:18 uurHier nog iemand die hem op school moet kijken. We hebben hem nog niet afgezien, maar tot nu toe valt ie wel mee.
2,0
[permalink] geplaatst op 23 april 2010, 9:27 uurWhaha wat een geweldige film, niet dus. Slaat eerlijk gezegd nergens op. Maar he, kies hem ook niet zelf uit..
3,0
[permalink] geplaatst op 26 oktober 2010, 11:10 uurNou het is gewoon een leuke onderhoudende kinderfilm, geen top maar zeker het aankijken waard: 3,0