134.885 gebruikers | 85.681 films | 31.041 regisseurs | 3.507.212 berichten | 4.928.529 stemmen

Haggard: The Movie (2003)

Haggard: The Movie (2003)
27 stemmen | gemiddelde 2,75
mijn stem:
Komedie
140 minuten

geregisseerd door Bam Margera
met Ryan Dunn, Bam Margera en Brandon DiCamillo

Ryan Dunn kan z'n ex-vriendin Glauren maar niet uit z'n hoofd krijgen. Wanneer hij erachter komt dat ze samen is met Hellboy geeft hij z'n vrienden Valo en Falcone de taak haar te bespioneren.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 april 2004, 23:37 uur
Waarom heet dit :The Movie?,is hier dan ook éen of andere serie van?

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 juni 2004, 20:25 uur
Grappige film, paar keer hard gelachen. Maar van goed acteer werk is nx te zien...maarjah...dat verbaasde me nx :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 oktober 2004, 16:09 uur
Spelen er niet een paar gasten van jackass in??
Kvond de film zeker de moeite waard, best gelachen in elk geval.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 oktober 2004, 16:17 uur
Met mijn held Don Vito :D

image

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 oktober 2005, 18:12 uur
Én met mijn held Bam Margera.....ooooh goodie he's hot

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 oktober 2006, 21:13 uur
Is deze ergens te koop?

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2007, 3:28 uur
Ik vond 'm erg tegenvallen. Wel leuk als je Jackass / Viva la Bam kent, maar je kan beter die series/films gaan kijken dan deze film. Vergezochte grappen, maar wel leuke stukjes van Raab en vooral van DiCamillo. Sporadisch goed geacteerd, maar als je goed acteerwerk wilt zien kijk je dit waarschijnlijk toch al niet.

Als je fan bent van iemand uit Viva la Bam (de meesten komen ook in de film voor) is dit nog wel aan te raden, dan heb je dit ook eens gezien. Verder nog 't een en ander aan vrouwelijk schoon.

@Quentin: ik ben zelf ook gecharmeerd van Don Vito's driftbuien, maar helaas waren die niet te zien. Hij houd 't netjes helaas.

@TimD: hij is in ieder geval te koop op Amazon.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 mei 2008, 11:08 uur
Aardige film met een verhaal dat natuurlijk niets voorstelt. Waar het vooral omgaat zijn enkele meesterlijke, absurde scènes. Er wordt best goed geacteerd, maar daar zal niemand echt van wakker liggen bij een film als deze. Don Vito speelt een geweldige rol.

Tegen het einde wordt het allemaal een beetje saai.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2008, 15:29 uur
Niet bepaald een goede film, maar als je Jackass en Viva la Bam kent toch is ie toch wel vermakelijk en komisch. Ik heb me vooral dood gelachen om Raab in deze film :P Echt geweldig xD

Een leuke film waar je niet te veel van moet verwachten.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 november 2008, 8:10 uur
Hij is wel leuk

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 november 2010, 23:45 uur
_O^ RAAB

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 december 2010, 12:59 uur
Toch een stukje jeugd sentiment (: (en Bam's beste film, where the F*ck is santa en minghags vind ik minder)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 december 2010, 12:57 uur
Haggard: The Movie heeft een erg lange speelduur. Misschien erg overdreven voor dit soort films, maar de film bleef wel gewoon vermaken met de absurde scene's. Zo rond het einde krijgt het alleen wat last van inkakkerigheid. De rest van de film is wel aardig. Vincent Margera/Don Vito is inderdaad geweldig. 3,0.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2011, 0:46 uur
Belachelijke film ... was wel te verwachten natuurlijk. Slaat echt nergens op, maar desalniettemin nog best grappig. Vooral die Di Camillo, wat een idoot :') :D

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 maart 2012, 22:07 uur
Slappe hap.....

Een film geregiseerd door Bam Margera.... Kan je er dan wel veel van verwachten?
Ik moet zeggen dat ik zijn ''Where the Fuck is Santa'' best grappig vond.
Haggard The Movie pakt echter iets anders uit.

De cast bestaat vrijwel alleen maar uit leden die we ook hebben gezien in Jackass en Viva La Bam.
Rake Yohn(Hellboy), Don Vito, en Brandon DiCamillo waren zoals gewoonlijk best grappig.

De film wordt nergens echt saai (ondanks z'n toch vrij lange speelduur) alleen heb ik me ook niet echt vaak op een lach kunnen betrappen.

Moeilijk om hier wat over te zeggen.
Wat je kan verwachten is de ene na de andere onzin scene.

Leuk om is gezien te hebben, maar had er niet slapeloos over gelegen als ik hem gemist had.