Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004)

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004)
461 stemmen | gemiddelde 2,50
mijn stem:
Bookmark and Share
Horror / Actie
97 minuten

geregisseerd door Dwight H. Little
met Johnny Messner, KaDee Strickland en Matthew Marsden

Een farmaceutisch bedrijf stuurt een groepje wetenschappers naar de jungle van Borneo om te zoeken naar een zeldzame zwarte orchidee. Deze plant bevat volgens de legende de sleutel tot de eeuwige jeugd. Wat de onderzoekers echter niet weten is dat de orchideeën al gebruikt worden door tientallen hongerige anaconda's, die vanwege de krachtige plant zijn uitgegroeid tot onverwoestbare moord- en vreetmachines.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2009, 8:40 uur
Waarom zeggen zoveel dat deel 1 beter is :?
Dit is deel 1 :|

Anaconda 1997
staat totaal los van deze :|

aerts007

Als dit deel 1 is, wanneer komt deel 2 dan? :? :|

Dies al uit

aerts007
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 maart 2009, 16:37 uur
Anaconda III (2008) , 3 delen! Welk deel heb ik dan gemist? :?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 maart 2009, 7:39 uur
aerts007 schreef:
Anaconda III (2008) , 3 delen! Welk deel heb ik dan gemist? :?

oficieel mss 3 delen
maar der zit geen enkele link met het verhaal uit het deel Anconda 1997
in dit deel

in Anaconda the Ofspring wordt verwijt naar de nakomelingen van de Anacondas uit dit deel als ik het goed heb :?

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 april 2009, 16:14 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Zeer matig vervolg op Anaconda dat ook al geen wereldfilm is. In deze film wordt door de vrij onbekende cast behoorlijk beroerd geacteerd. Sommige personen zijn zo irritant dat je gewoon hoopt dat ze zo snel mogelijk opgegeten worden, wat soms gelukkig ook gebeurt. :) De film is soms nog wel vermakelijk, omdat het er op sommige momenten zo slecht en nep uitziet, dat je er gewoon om moet lachen. De slangen zijn duidelijk met de computer gemaakt en de CGI van deze film is ook ondermaats. Ik kan er net een ster aan kwijt.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 juni 2009, 18:30 uur
De Andaconda films .. tja het ziet er allemaal niet echt tof uit qua special effects, en de verhaal lijn is in de meeste gevallen ook uitermate slap, maar het blijven vermakelijke avond vullende films.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 augustus 2009, 3:58 uur
wel een redelijk vervolg op de eerste deel .

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 september 2009, 21:34 uur
charmed one schreef:
wel een redelijk vervolg op de eerste deel .

Inderdaad een redelijk vervolg, maar geen topfilm.
Leuk om weg te kijken, maar meer niet.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 november 2009, 23:52 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Persoonlijk vind ik dit deel beter dan het origineel. De anaconda's zien er veel beter en vooral echter uit (ondanks dat ze minder in beeld zijn) en ook bewegen ze veel echter (ze 'zweven' niet meer). Het verhaal zit ook beter in elkaar en is minder voorspelbaar dan zijn voorganger.

Het filmwerk is in deze film een stuk minder 'hyperactief' dan in het voorgaande deel. De acteerprestaties zijn naar mijn mening vergelijkbaar met het eerdere deel al moet ik zeggen dat Eugene Byrd (Cole) een geweldig personage neerzet. Ook het aapje voegde mijns inziens een grappig 'rolletje' toe

Ik geef deze film daarom 3,0 sterren. Het origineel vond ik 2,5 sterren waard en deze is mijns inziens beter, wat niet vaak het geval is met een vervolg. :D

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2010, 0:17 uur
Na het redelijke eerste deel vond ik dit maar een tegenvaller. Het verhaal zelf zit wel goed in mekaar, maar het grafische gedeelte valt tegen. De slangen bewegen onrealistisch snel, waardoor het totaal niet angstaanjagend is.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2010, 22:07 uur
Vermakelijke film
het is me echter een groot raadsel waarom zoveel deze film een vervolg noemen op anconda uit 1998 ?
zie totaal geen link met anaconda uit 1998 en ook totaal verschillende spelers

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 februari 2010, 13:43 uur
het verhaal was opzicht wel goed vond ik hoor en het was best vermakelijk.

3,0

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 mei 2010, 16:37 uur
Voormij is deze tochwel de beste van de 4 Anaconda Films. Verhaal is redelijk, special effects vond ik goed (beste van de 4 films), en zeer mooie locatie.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juni 2010, 21:25 uur
Dit is nou een lekkere pulp film die je niet te serieus moet nemen, De special effects zijn wel redelijk tot goed. Messner zet een stoere held neer en is zeer overtuigend.

De rest van de cast valt een beetje tegen vooral die bad guy vond ik meer een sukkeltje dan een angst aanjagend iemand.

Al met al ik heb me goed vermaakt en doe er zelfs een half sterretje bij, want de sfeervolle jungle beelden zijn toch wel heel mooi in beeld gebracht.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 juli 2010, 17:42 uur
juhnzun schreef:
zie totaal geen link met anaconda uit 1998 en ook totaal verschillende spelers

Duidelijk nog nooit van een 'in name only' sequel gehoord.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2010, 20:40 uur
Anaconda 1 : 1 ster
Anaconda 3 : 0.5
Anaconda 4 : 0.5

Dit is de Anaconda weer ik het eerst kennis mee maakte, geen meeloper maar het gemiddelde is terecht iets hoger dan de andere Anacondas... Dit omdat special-effects echt wel meevielen ivm de vervolgen en de locatie ook veel leuker was, maakt het direct een waardige B-productie.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 juli 2010, 23:34 uur
Gewoon uitstekend vermaak en de beste van de serie, anaconda 3 was zwaar bager en bij vier heb ik niet eens de moeite genomen om hem te kijken. Niet te min deze film wist mij zeer te vermaken en had ook nog een vrij goede cast.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 juli 2010, 21:35 uur
Vervolg op het niet al te beste eerste deel.

Niet goed maar wel even slecht als zijn voorganger. Nog wel middelmatig vermakelijk filmpje. Vooral het camera werk ziet er hier nog redelijk prettig uit. Daarvoor een 2,0.

niet ingelogd

116.054 gebruikers | 69.616 films | 25.730 regisseurs | 2.774.726 berichten | 3.862.115 stemmen