Bones (2001)

geregisseerd door
Ernest R. Dickersonmet
Snoop Dogg,
Pam Grier en
Michael T. WeissJimmy Bones is een alom gerespecteerde beschermer van de mensen die in zijn wijk wonen, tot hij verraden wordt door de mensen die hem dierbaar zijn. 20 jaar later is de buurt vervallen in misdaad en drugs, waarin Jimmy Bones een legendarisch icoon is van een betere tijd. Zijn geest staat echter op het punt een comeback te maken...
1,0
[permalink] geplaatst op 18 februari 2002, 20:06 uurDit klinkt denk ik heel fout maareh.........
Lijkt me cool!!!!!
Komtie nog in de bios of is ie al op dvd??
[permalink] geplaatst op 19 februari 2002, 0:17 uurNee gaat hier de bios niet halen... misschien dl ik 'm een keertje omdat ik wel benieuwd ben naar de rol van Snoop, maar aan de andere kant: hij schijnt erg slecht te zijn
1,0
[permalink] geplaatst op 29 juni 2002, 2:19 uurDeze film slaat dus echt nergens op en eng is hij dus helemaal niet, je lacht je eerder rot om de manier hoe geprobeerd is om hiervan een horror film te maken.
2,5
[permalink] geplaatst op 21 oktober 2002, 17:57 uurMaar die one-liners van Snoop Dogg waren af en toe wel heel sterk hoor._O_
[permalink] geplaatst op 11 januari 2003, 22:42 uuren pam grier is een geweldige bitch
Maverick
[permalink] geplaatst op 12 april 2003, 13:31 uurNee,deze film valt erg tegen.Er zitten weinig spannende momenten in.Het acteerwerk is dan nog wel redelijk dus doe maar 2,5 ster.
[permalink] geplaatst op 3 juli 2003, 17:20 uurDe film is wel goed,ook grappige effecten!
MaTtIeBoY
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2003, 14:15 uurIk vond hem erg tegenvallen!!!!!!1,5 STER
[permalink] geplaatst op 5 februari 2004, 16:57 uurwat een slechte film..1 ster
4,0
[permalink] geplaatst op 21 februari 2004, 16:15 uurLeuke film
1,5
[permalink] geplaatst op 11 mei 2004, 17:16 uurZeer slechte film. Het beste aan deze film was de muziek die maar af en toe te horen was. 1.5 *
1,0
[permalink] geplaatst op 12 juli 2004, 12:43 uurwat een draak van een film zeg. kon er bijna niet naar kijken. opzich was het idee wel geinig maar de uitwerking dester slecht.
3,5
[permalink] geplaatst op 20 april 2005, 23:05 uurik had er meer van verwacht maar hij was wel oke!
[permalink] geplaatst op 20 april 2005, 23:06 uurSnoop Dogg in een film...tja...
2,0
[permalink] geplaatst op 29 mei 2005, 11:04 uurIk vond het verassend te zien dat good ol' snoop af en toe best sympathiek en soms eng kon acteren. Niet goed maar ik had nog slechter verwacht. verder leek het wel een zwarte versie van the haunting met elm street invloeden. 2
0,5
[permalink] geplaatst op 29 mei 2005, 11:08 uurVind deze film erg nep , alleen het bloed al , leek wel of ze deze hadden aangemaakt met verfverdunner of zo .
Zit bij een echte horror film meestal op het puntje van mijn stoel , maar bij deze kwam ik zelfs niet uit mijn bed .
EEN DIKKE VETTE 0,5 * .
[permalink] geplaatst op 29 mei 2005, 19:26 uurIk vond het een hele slechte film, ik kon er eigenlijk niet naar kijken maar het enige wat me er in hield waren de grappige neppe momenten, en het bloed leek op verf.
martinbroertjes
[permalink] geplaatst op 14 juni 2005, 16:12 uurHet bloed leek op verf en de "enge" momenten waren lachwekkend. Slechte film dus.. 1*
1,0
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2005, 2:40 uurCandyman rip-off. Deze krijgt van mij

Deze krijgt van mij een 1 alleen door Pam Grier, wat een schoonheid

3,0
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2005, 11:50 uurHEle goede film, al is het acteer werk van snoop toch niet zo geweldig.
Hij krijgt van mij 3 sterren.
2,5
[permalink] geplaatst op 1 maart 2006, 0:26 uurzeer slechte film, het bloed was heeeel erg nep... maar ik heb me toch wel beetje kunnen vermaken...
* 2.5
kArIzMa_TuRk
[permalink] geplaatst op 13 juli 2006, 17:24 uurjuist vond ik ook

[permalink] geplaatst op 9 juli 2007, 10:21 uurEen horrorfilm met Snoop Dogg, dat kan nooit goed gaan.
3,0
[permalink] geplaatst op 12 augustus 2007, 16:51 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenviel wel mee aan de ene kant, die
bloedspetters op de muur wanneer
die twee jongens Snoop boos maken
kan het fout hebben misschien, is al een tijdje terug dat ik deze film keek
[permalink] geplaatst op 28 december 2007, 13:36 uurHiLL schreef:
Snoop Dogg in een film...tja...
tsja, hij kan beter in zijn eigen productie spelen