Autumn in New York (2000)

275 stemmen | gemiddelde 2,33
Romantiek /
Drama103 minuten
geregisseerd door
Joan Chenmet
Richard Gere,
Winona Ryder en
Anthony LaPagliaWill is een 48-jarige playboy, die niet gelooft in echte liefde. Als hij de 22-jarige Charlotte tegenkomt, die een levensbedreigend tumor heeft, komt hier echter verandering in. Zij leert hem, wat ware liefde is.
2,5
[permalink] geplaatst op 3 november 2008, 1:02 uurGisteren gezien. Tja, ik weet niet echt wat ik van deze film moet denken. er was weinig boeiends aan deze film, verhaal was op zich wel goed te volgen, maar het bleef allemaal een beetje oppervlakkig..
[permalink] geplaatst op 2 februari 2009, 23:21 uurWinona prachtig gezicht iemand ? Jo meen je dat ?
[permalink] geplaatst op 3 februari 2009, 7:17 uurHeel lang geleden dat ik deze film heb gezien, maar snap het lage cijfer totaal niet. Kan me herinneren dat de film me erg ontroerde, maar misschien was het jeugdig sentiment

Snel eens herzien
[permalink] geplaatst op 13 februari 2009, 20:50 uurbibibaplo schreef:
Helemaal mee eens.

0,5
[permalink] geplaatst op 8 juli 2010, 22:33 uurToch al weer van even geleden dat ik zo'n draak zag. Ik denk dat de laatste twee minuten de film ook niet zullen redden, dus ik begin vast.
Ik weet nog de 'och'en 'aah' toen Winona als talentvol actrice op het verkeerde pad belandde. Een carrière gesmoord in de dop. Nadat ik haar zo'n tien jaar niet zag, denk ik, blijkt dat we destijds gewoon p**p in ons ogen hadden. Want een talentloze miemelkont is ze eigenlijk. Tenenkrommend.
Gere is uiteraard geen spat beter, maar wat JK Simmons hier totaal miscast als dé arts moet is mij helemaal onklaar. Een volkomen hopeloos en zeer slecht gescripte film ook. Dat eerste ongeloofwaardig, totaal van passie ontdane eerste half uur bijvoorbeeld. Bestaan er echt agenten die dat lezen en denken dit zal ik iemand aanbevelen?
Ik wilde oorspronkelijk iets over Sirk posten eigenlijk, maar dat zou heiligschennis zijn. Als Gere in slow motion door een 'glasgordijn' rent is het definitieve fiasco een feit, daar is Sirk boven verheven.
2,5
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2010, 18:22 uurHet is al een hele tijd geleden dat ik deze film gezien heb maar toen vond ik het wel een mooie film. maar ik heb een zwak voor Gere.
ik denk dat ik de film ook eens moet herzien om tot een goeie stemming te komen!
2,0
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2011, 7:51 uurFilm viel allemaal nog wel mee, het verhaal had veel beter verfilmd kunnen worden,
nu bleef het allemaal nog aan de oppvervlakte.
Ik heb al veel betere films gezien met Gere, daarom vind ik hem best een goed acteur.
Het verhaal van de 'relatie' tussen hen twee had veel beter uitgespeeld kunnen worden,
nu ging het hem vooral aan het drama, terwijl je aan het begin ook gewoon al kon voorspellen
wat er op het einde met haar gebeurt.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 maart 2012, 17:56 uurIk ben waarschijnlijk een van de enigen die dit een goede film vond.
De onmogelijke liefde en de vrienschap vond ik goed gespeeld. Ik heb van dit filmpje genoten voor de 4€ dat ik er voor betaald heb.